free web hit counter
bezkontaktni mycka aut

Bezkontaktní myčky nabízí patřičný komfort při mytí aut

Když se tak zamyslíte nad tím, jaké typy automyček dnes vládnou současné době, jistě nám dáte za pravdu, že jsou to bezkontaktní myčky aut. Moderní a nenáročná zařízení, která plní požadavky svých provozovatelů, ale také samotných řidičů. Ti mají totiž mytí vlastního vozu plně ve svých rukách.

Samoobslužná ruční myčka

Padnout by mělo pár slov o tom, co jsou to vlastně bezkontaktní myčky. Jak už prozrazuje samotný název, nejde o myčky spojené s kartáči, které ve výsledku mohou poškodit lak vašeho vozu. V tomto případě se jedná o myčky samoobslužné.

V automatu si jednoduše zvolíte požadovaný program a pustíte se do mytí svépomocí. To má pochopitelně značný přínos. Platíte jen za takové mycí programy, o něž skutečně stojíte. Zároveň si neděláte nepořádek před vlastním domem nebo na zahradě. Během pár minut odjíždíte s čistým a nablýskaným vozem. Přesně tohle je hudba budoucnosti, jíž vyhledává kdejaký řidič.

Bezkontaktní myčky jako podnikatelský plán

Kvalitní samoobslužná ruční myčka je populární mezi řidiči, o tom není žádných pochyb. Díky tomu se ale stává i nedílnou součástí mnohých business plánů. Pokud disponujete vhodným prostorem, je provoz takové automyčky celkem zajímavým přivýdělkem. Jde o bezporuchový systém, moderní technologie a systém vzdálené správy, což ocení určitě každý majitel. Navíc můžete dokoupit velké množství nejrůznějších doplňků a součástí bezkontaktní myčky jsou i prostory pro umístění mycích prostředků a podobně.

Jestliže reálně uvažujete o investici do samoobslužné ruční myčky, pak musíte oslovit skutečné specialisty v tomto oboru, abyste se dopracovali k výše uvedenému. Spolehnout se můžete třeba na společnost BKFCarWash, která vám bude nápomocna ve všech ohledech. Prokonzultujte s ní možné řešení a nechte si připravit cenovou nabídku. Bezkontaktní myčku můžete provozovat i jako doplňkovou službu jiných podnikatelských aktivit.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation