free web hit counter
seduca

Kurz pro pečovatelky vám přinese nové znalosti

Uvažujete o změně zaměstnání? Rády byste se věnovaly práci, která bude spojena se sociálními službami? V takovém případě se soustřeďte na akreditované kurzy příslušného zaměření. Rozšiřte si odborné znalosti v tomto oboru nebo začněte přímo od píky.

Co obsahují kurzy pro pečovatelky?

Když se řekne kurz pro pečovatelky, můžete si pod ním představit ledacos. V případě volby kvalitního školitele, potažmo kurzu se jistě domůžete znalosti standardů kvality sociálních služeb. Takové kurzy obsahují základy ochrany zdraví, uvedou vás do oblasti psychologie a sociálně právního minima.

Kurz je zaměřený na základy výuky péče o domácnost, metody sociální práce, ale také výchovné techniky. Meze se v tomto ohledu nekladou ani z pohledu etiky výkonu činnosti pracovníka v sociálních službách. Naprostou samozřejmostí jsou restriktivní opatření, krizové intervence, úvod do problematiky zdravotního pojištění a nezbytná odborná praxe. Když tohle všechno absolvujete, stane se z vás spolehlivá pečovatelka.

Kurzy ve velkých městech a online

Možná si nyní pokládáte otázku, kde vlastně absolvovat kurz pro pečovatelky? Jednou z možností je kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách Praha, který realizuje vzdělávací agentura Seduca. Jde o akreditovaný kurz MPSV, jehož součástí je tým zkušených lektorů. Účastnit se ho můžete v některém z větších měst po celém území České republiky, popřípadě využijete online řešení z domu či kanceláře.

Tak neotálejte a pusťte se do vzdělávání s tím správným odborníkem v patách. Seduca je realizátorem nejenom kurzů pro pečovatelky. Vybírat si můžete i z mnohých dalších oblastí, kde máte možnost rozvíjet své znalosti. Tohle všechno navíc v kombinaci s velice příznivými cenami, které potěší naprosto každého. Vaše vysněná pracovní budoucnost je za dveřmi, tak neváhejte a chyťte příležitost za vlasy.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation