free web hit counter


Poskytnutí sídla firmy bez pronájmu

Slyšeli jste už někdy o službách virtuální kanceláře nebo poskytnutí sídla? Řada profesí se obejde bez vlastní kanceláře, a proto mohou zvolit alternativní řešení klasických kancelářských prostor, kterým je právě poskytnutí virtuálního sídla. Pokud zvolíte ke svému podnikání virtuální kancelář, vynaložíte na její zřízení minimální náklady, získáte „dobrou“ adresu a především naprosto pevně dané, velmi nízké fixní náklady na její provoz. 

Jak funguje poskytnutí sídla?

Virtuální kancelář je vlastně poskytnutí sídla. Je to adresa, kterou máte zapsanou v obchodním rejstříku, ale nemusíte zde být osobně přítomni. Ovšem klientům, kteří vás tam budou hledat, se dostane perfektního servisu. Podnikatelské centrum Profi-kancelář se postará o klienty ohlášené i neohlášené, zpracuje došlou korespondenci, zajistí vám zasedačku pro jednání s partnery a úřady i kancelář na porady a přípravy. Máte možnost využít pevné telefonní linky s přesměrováním či obsluhou. Podnikatelské centrum Profi-kancelář má na výběr více adres, na kterých si sídla firem můžete vybrat. Od adresy se odvíjí měsíční poplatek za poskytnutí sídla firmy. Kromě toho vám podnikatelské centrum nabízí i jiné služby – prodej již existujících firem nebo založení nové společnosti, postará se o registraci na živnostenském úřadu, obchodním rejstříku, finančním úřadu. Navíc můžete využít i služeb vedení účetnictví, daňové konzultace a IT.

Poskytnutí sídla na zajímavé adrese

Adresa je důležitý první dojem, který zákazníci z vaší firmy získají. Svou virtuální kancelář můžete mít na velice prestižní adrese v samotném centru Prahy. To je samo o sobě jasným přínosem. Za minimální finanční náklady vám bude zřízena pevná linka s přesměrováním na zadané číslo, v případě potřeby je k dispozici moderně vybavená zasedací místnost a profesionální recepční. Zkrátka vše, co očekává úspěšný businessman. Poskytnutí sídla firmy navíc díky pražské adrese sníží zájem úřadů. V závislosti na požadavcích je možné připravit model spolupráce přímo na míru.

Poskytnutí sídla v Profi-kanceláři

Klient Profi-kanceláře ihned po podpisu smlouvy získává poskytnutí sídla firmy v podnikatelském centru, tzv. virtuální kancelář. Název vaší firmy se objeví na štítku u vstupu do budovy a recepce se bude věnovat každému ohlášenému i neohlášenému hostu, který na adresu sídla vaší firmy dorazí. Navíc lze využít celou řadu “back-office” služeb z oblasti administrativy a výkaznictví. Rozsah těchto služeb závisí na zvoleném programu, přičemž ceny začínají již na 440 Kč za měsíc. Při srovnání poskytnutí sídla firmy ve virtuální kanceláři s provozem klasické „kamenné“ kanceláře a zaměstnání asistentky na běžnou administrativní práci, se jedná o pouhý zlomek nákladů. Poskytnutí sídla firmy je ideální volbou pokud nepotřebujete vlastní prostory a jste schopni pracovat doma, v terénu či přímo u klientů.

Společnost Profi-kancelář nabízí poskytnutí sídla na adresách: Praha 1, Praha 2, Praha 3 a Praha 9. Bližší informace o poskytnutí sídla získáte na webu společnosti www.profi-kancelar.cz/ nebo na bezplatné zákaznické lince 800 880 110.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation