free web hit counter


Sídlo Praha

Vlastníte prosperující a rozrůstající se společnost, které přesto něco chybí? Rádi byste získali mezi svými konkurenty a především u potencionálních zákazníků určitou prestiž, která by vám kladným způsobem zvedla tržby? Potom vsaďte na moderní a v posledních letech velice vyhledávanou službu, kterou je virtuální sídlo firmy. Právě díky změně adresy své společnosti do Prahy můžete kladným způsobem stoupnout na ceně. Stále se však ptáte proč? Někteří také nechtějí mít sídlo firmy v místě svého bydliště, tak je pro ně virtuální sídlo Praha výhodnou volbou.

Virtuální sídlo Praha v Profi-kanceláři

Co se každodenního provozu sídla firmy týče, nemusíte být na dané adrese v Praze přítomni a v podstatě se o jeho provoz nemusíte nikterak starat. Pokud ale potřebujete prostory k jednání, máte svou virtuální kancelář naprosto běžně “nevirtuálně” k dispozici. Ušetříte nemalé částky za stálé pronájmy a i přes to můžete v případě potřeby využít plně vybavenou kancelář přímo v místě, kde budete mít sídlo firmy. Krom služeb pronajmutí kancelářských prostor nabízí někteří poskytovatelé i nadstandardní služby, tzv. “back office”.

Nás zaujala firma Profi-kancelář a její dodatkové služby. Můžete využít veškerý servis jako je přeposílání korespondence, vyřízení telefonních hovorů a kompletní administrativu. To vše vám přinese virtuální sídlo Praha.

sídlo Praha

sídlo Praha

Nejen virtuální sídlo firmy v Praze

Virtuální sídlo Praha není jedinou nabízenou službou. Společnost Profi-kancelář nabízí také založení firmy, zpracování účetních materiálů, daňová přiznání a kvantum dalších služeb, které jsou prováděny na té nejvyšší úrovni. Všechny procesy jsou realizovány dle legislativních a právních norem, takže naprosto korektně. Staňte se také jedním z mnoha úspěšných pražských podnikatelů, kteří díky své zvučné adrese získali přízeň mnoha solventních klientů.

Virtuální sídlo Praha představuje skvělý způsob jak ušetřit náklady na provoz kanceláře. Tyto ušetřené finanční prostředky investujte účelnějším způsobem – třeba do reklamy – a ještě dnes si objednejte služby virtuálního sídla nebo kanceláře.

Virtuální sídlo Praha můžete poptávat u firmy Profi-kancelář s.r.o. a rovnou využít i jejích adres a to Praha 1, Praha 2, Praha 3 a Praha 9. Více také na www.profi-kancelar.cz


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation