free web hit counter


Kupte si svůj dům snů

Realitní kancelář Eufinance s.r.o., se sídlem Kralupy nad Vltavou, se specializuje na prodej, pronájem a výkup nemovitostí v Kralupech nad Vltavou i v širokém okolí.  Reality Kralupy Vám pomůže sehnat bydlení přesně podle Vašich představ. Naše firma je zároveň také nezávislá finančně-poradenská společnost, která poskytuje komplexní finanční poradenství se zaměřením na hypoteční úvěry, veškeré typy pojištění a investiční produkty.

Možností jak si pořídit vlastní bydlení je více, jednou z nich je ta nejrozšířenější a to je hypoteční úvěr, který i můžete vzít až do výše celé nemovitosti. Další možností je založení stavebního spoření, díky kterému si můžete vzít výhodný úvěr na bydlení. Stavební spoření je stále velmi atraktivní a nabízí vyšší výnos než spořicí účty a termínované vklady. Stavební spoření je určeno všem bez rozdílu věku. Úvěr můžete použít na koupi bytu, domu či pozemku nebo na rekonstrukci vašeho bytu, nebo domu. Úvěry ze stavebního spoření Kralupy Vám pomohou splnit si své představy o Vašem bydlení.

Podívejte se na nabídku našich služeb a domluvte si schůzku s některým z našich finančních poradců a přesvědčte se, že my jsme pro Vás tím nejlepším řešením. S námi se nemusíte bát bydlet ve vlastním. Dokážeme Vám zajistit profinancování následujících transakcí, a to až na 120% výše odhadní ceny dané nemovitosti. Naší prioritou je vždy spokojený klient, který je u nás vždy na prvním místě.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation