free web hit counter


Plastová okna

Sedma systém – autorizovaný partner Schüco

lišta

ukázka z výroby

Automatizovaná technologie výroby Elumatec. Profilový systém Schüco v kvalitativní třídě A. Systém řízení kvality ISO:9002.

Sedma system, s.r.o. je autorizovaný partner Schüco International KG. Naše společnost patří k největším výrobcům oken v české republice. Výrobní závod a sídlo společnosti je v Újezdě u Černé Hory 96 v areálu o ploše 6000m2.
Výroba prošla v roce 2000 celou řadou inovativních změn. Tou hlavní byl přechod na novou výrobní technologií od německé společnosti Elumatec, společně se zavedením systému řízení kvality ISO:9002. Naše výrobky jsou před dodáním k zákaznikovi odzkoušeny a také jsou periodicky testováný ve státní zkušebně.

Kromě výroby se specializujeme na kvalifikovaný poradenský servis v oblasti nízkoenergetických staveb. Naše služby využívá celá řada stavebních firem, developerských společností, projekčních kanceláří a drobných stavebníků.

Plastová okna

Plastová okna se dají použít pro rekonstrukce starých domů i pro nejmodernější bytové stavby či průmyslové objekty, jsou díky své univerzálnosti vhodná pro všechny typy staveb. Vysoká pevnost a lehkost profilu je předurčuje i pro zasklení větších prosklených ploch, jako jsou výklady, balkóny a zimní zahrady. Plastová okna výborně izolují proti chladu, protože mají minimální tepelné mosty. Současná plastová okna se vyrábějí ze speciálních okenních profilů, které jsou odolné proti mechanickým i povětrnostním vlivům. Plastová okna mají výbornou odolnost proti slunečnímu záření, chemickým vlivům, přestože se nenatírají.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

About superspeed

Nabízíme autofólie na změnu barvy laku, folie na auta. Pro tónování autoskel používáme folie Bruxsafol. Tónování autoskel provádí profesionální tým školených pracovníků s dlouholetou praxí v oboru tónování autoskel.

Post Navigation