free web hit counter


Užijte si dovolenou v Chorvatsku

Pokud hledáte zajímavý tip pro Vaší letní dovolenou, poznávejte s námi krásy Chorvatska.  Chorvatsko Vám nabízí krásné čisté oblázkové pláže, průzračně čisté moře a mnoho zábavy. Dovolená v Chorvatsku to je ideální dovolená pro rodiny s dětmi, i pro mladé a straší páry, protože si tu každý může najít to, co má rád.

Ti, kteří mají rádi klid a přírodu, mohou procestovat krásné chorvatské parky a lesy, Mladí si zas mohou užívat diskotéky a pláži a bary, kterých je ve městech opravdu velké množství.

Jedním z krásných míst je ikarská vesnice Cukrici. Tato vesnice Vám nabídne krásnou a rozmanitou přírodu a nejvíce se zde zalíbí milovníkům vína, díky úžasným vinohradům, které se zde nacházejí.

Pokud si chcete zařídit dovolenou například v této malebné vesničce, podívejte se na stránky aktive-holiday.cz a vyberte si nějaký z našich penziónů, které Vám nabízíme za ty nejlepší ceny.

Také vesnička Ližnjan Vás zaručeně nadchne. Tato klidná vesnička je vhodná pro klidnou rodinnou dovolenou.

Pláže v okolí jsou převážně skalnaté, ale vyplatí se dojet na některou z pláží ve známém letovisku Pula, kde jsou krásné oblázkové pláže vhodné pro pobyt s těmi nejmenšími.

Užijete si letošní dovolenou v Chorvatsku a užijte si krásy této rozmanité země. Kdo jednou pozná krásy Chorvatska, vždy se rád vrátí.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation