free web hit counter


Klopové krabice

 

Klopové krabice patří mezi nejpoužívanější transportní obal a jejich výroba nevyžaduje žádné vstupní náklady na výsekové nástroje. Mezi jejich hlavní výhody patří úspornost, skladnost, rychlé a jednoduché složení i možnost široké využití.

Klopové krabice vyrábíme dle požadavků zákazníka v libovolných rozměrech s nosností až několik desítek kilogramů. Na přání je možno krabice vyrobit v šitém nebo lepeném provedení. Dodávají se v rozloženém stavu. Pevná krabice ze sedmivrstvé lepenky (FEFCO 0201) je vhodná pro ochranu křehkých a těžkých výrobků během přepravy. Tyto krabice usnadňují manipulaci se zbožím a zároveň mu poskytují vysokou ochranu. Vyrábí se v provedení klopové krabice s klopami na obou stranách, přičemž vrchní klopy nahrazují víko.

Kartonovou klopovou krabici si můžete vybírat z velké nabídky různých rozměrů, nebo si také nechat vyrobit na míru podle vašich specifických požadavků. Kartonovou klopovou krabici si můžete pořídit s praktickými klopami nebo s odnímatelným víkem. Výhodou kartonových krabic je jejich lehkost, skladnost a nízké pořizovací náklady.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation