free web hit counter


Zakupte dětské kočárky Firkon

Firkon je rodinná firma polských výrobců, která byla založena již v roce 1987. Přestože si Češi spojují Polsko s nekvalitními potravinami, kočárků se tento jev rozhodně netýká. Kočárky Firkon jsou obecně známé svojí dlouho životností a používáním líbivých barev. Pokud porovnáme rozměry, respektive prostornost kočárku a cenu s jinými (kvalitními) výrobci kočárků, Firkon obvykle vychází jako vítěz. O bezpečnost dítěte také nemusíte mít strach, konstrukce veškerých dětských kočárků i proces výroby je kvalitní a průběžně přísně kontrolován, přičemž splňuje nadstandardní evropské normy EN1888.

Kočárek Firkon, barvu si vybere každý

Kočárky Firkon - pojezdJak jsem již zmínil v úvodu, Firkon si je vědom, že záleží i na detailech, jako je například právě barva použitého materiálu. Díky tomu si danou variantu kočárku můžete de facto libovolně barevně přizpůsobit, protože spektrum barev je opravdu obrovské. Pokud sháníte i dětskou autosedačku, můžete ji mít v naprosto stejném odstínu dané barvy. Nejenže kočárky Firkon většině zákazníkům slouží po několik generací, ale v praxi na kočárek můžete být i pyšní, a to díky modernímu designu a vnějšímu provedení.

Kombinovaný kočárek Firkon je univerzálním řešením

V poslední době maminky či tatínci chodí s kočárky vlastně všude a určit, zda koupit sportovní, městskou, terénní či jinou verzi kočárku nebývá snadné. Pro tyto spotřebitele je určen typ Firkon Balance, respektive novější Firkon Vesta. Tento typ kočárku disponuje hlubokou korbičkou se sportovní nástavbou, resp. prostornou sportovní sedačkou. Při sestavování tohoto produktu bylo myšleno opravdu na vše. Firkon Vesta totiž disponuje mnoha praktickými vychytávkami, jako např. pláštěnkou, moskytiérou, držákem na hlavičku nebo přebalovací taškou (vše je součástí balení). Celý kočárek je malý a poměrně lehký, což ocení především maminky menší postavy. Korbička dítě dokonale kryje proti slunci, větru a dešti.

Dětské kočárky Firkon můžete zakoupit zde http://www.aaakocarky.cz/cz/vyrobce/firkon.html


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation