free web hit counter


Mnoho zdravotních problémů lze řešit přírodní cestou

Zdraví má každý z nás jen jedno a je potřeba ho chránit. Možná vám to zní jako otřepané klišé. Přesto byste se divili, kolik lidí na své zdraví příliš nedbá. Jakmile se u nich objeví nějaký problém, automaticky jej řeší tabletkami a pilulkami, které jsou nadopované chemií a na tělo tak mají negativní dopad. Celou řadu zdravotních problémů přitom lze řešit přírodní cestou.

Poznejte sílu bylinek

Možná i vy patříte k lidem, kterým na jejich zdraví záleží. Pokud se nechcete spoléhat na prášky a pilulky, vydejte se přírodní cestou a poznejte sílu bylinek. Na ty se spoléhali již naši předkové a dobře věděli, co dělají.

Existuje totiž mnoho bylinek, které mají doslova unikátní přínosy pro naše zdraví. Kupříkladu rakytník, o kterém byste měli vědět, že zlepšuje funkci jater, usnadňuje hojení ran, snižuje krevní tlak a dokáže chránit buňky před poškozením volnými radikály.

Bylinka, která nahradí antibiotika

Každému z nás určitě minimálně jednou byla předepsána antibiotika. Jistě ale nemusíme zmiňovat, že kromě určité pomoci s sebou antibiotika přináší i zátěž pro naše tělo. Je-li tedy možnost, jak se užívání antibiotik vyhnout, měli bychom ji využít.

A taková možnost tu skutečně je. Jmenuje se lichořeřišnice a jde o velmi ceněnou bylinku, která díky svým silným antibakteriálním vlastnostem pomáhá v boji proti bakteriím. Její pravidelná konzumace může zabránit tvorbě bakterií salmonely, je mimo jiné nápomocná i při nemocech močového ústrojí či potížích s ledvinami.

Posvátná bylina starých Inků

O tom, že mocných účinků bylinek využívali již naši předkové před mnoha a mnoha lety, svědčí také posvátná bylina starých Inků známá jako vilcacora. Přezdívá se jí také kočičí dráp. Tahle bylinka je oblíbená hned z několika důvodů. Nejenže posiluje obranyschopnost organismu, ale zároveň působí proti virům, ulevuje od potíží spojených s astmatem, tlumí chronické bolesti a pyšní se silnými antioxidačními účinky.

Obyvatelé Peru a okolních zemí využívají tuhle bylinku v tradiční lidové medicíně. Našemu zdraví rozhodně má co nabídnout.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation