free web hit counter
portalova automycka

Prodej automyček různého typu

Automyčky se v posledních letech stávají poměrně zajímavým business plánem. Pokud máte vhodnou lokalitu a prostory pro její vybudování, jistě budete sklízet úspěch. Majitelé aut je totiž navštěvují čím dál častěji. Jen málokomu se chce mýt auto doma na zahradě, když si ho za přijatelný poplatek může umýt někde jinde. Dalo by se říci, že prodej automyček je na vzestupu.

Jaké jsou typy automyček?

Pokud uvažujete o pořízení automyčky, máte pochopitelně na výběr. Volit můžete mezi dvěma typy myček automobilů. Jednu z kategorií představují samoobslužné automyčky. Řidič přijede, navolí si program a umyje si auto během velice krátkého okamžiku sám. S podobnými typy automyček jako provozovatelé nebudete mít žádné starosti a složitou práci.

Alternativou je portálová automyčka. Ve své podstatě jde o modulární produkt, takže výslednou myčku aut si budete moci přizpůsobit svým vlastním potřebám, respektive požadavkům zákazníků. Při volbě vhodného dodavatele takového řešení získáte prodlouženou záruku, možnost vysoké variability a v neposlední řadě i antikorozní povlak. Přínosem je také to, že upraven může být výsledný vzhled automyčky. Ta pak může svými barvami prezentovat vaši firmu.

Podlehněte kouzlu kvalitních automyček

Pusťte se do svého vysněného a výdělečného business plánu a pořiďte si automyčku šitou na míru. Dejte v tomto směru zelenou prověřené kvalitě a bohatým referencím. Inspiraci můžete čerpat u profesionálního dodavatele BKFCarWash, potažmo na internetovém portálu https://bkfcarwash.cz/.

Přesvědčte se o tom, že moderní automyčky ušly v několika posledních letech pořádný kus cesty a dnes představují skutečně moderní technické zařízení. Služba, kterou si oblíbí velká spousta řidičů ve vašem okolí a vy díky tomu budete mít patřičné zisky. Volte automyčky s dlouhou životností a přemírou možností nastavení a úprav.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation