free web hit counter


Virtuální kancelář šitá přímo na míru

Už vás nebaví platit přemrštěné sumy za kancelářské prostory, které jsou umístěny na lukrativní adrese? Využíváte tyto místnosti pouze několikrát do měsíce, ale nechcete se vzdát zajímavé a z hlediska vašeho podnikání, i přínosné adresy? V tom případě vsaďte na zcela jiný druh pronájmu, který může být ušit přímo na míru.

Je to virtuální kancelář, jejíž název je do značné míry poměrně vypovídající. Představte si mít na svých vizitkách a jakýchkoliv firemních dokladech luxusní adresu v centru Prahy, respektive v jednom z honosných kancelářských center. To vše, za předpokladu zcela symbolických měsíčních nákladů. V čem tedy tkví kouzlo virtuální kanceláře?

Jak fungují virtuální kanceláře

V rámci této služby si totiž pronajímáte pouze adresu, tedy sídlo své společnosti, nikoliv samotné kanceláře. Můžete tak disponovat lukrativním a prestižním umístěním, bez jakéhokoliv využívání vnitřních prostor. Ty jsou samozřejmě taktéž k dispozici, avšak za malý finanční poplatek.

V případě minimálních měsíčních plateb lze tedy očekávat virtuální kancelář, ale také služby, v podobě neomezeného příjmu pošty s jejím následným měsíčním přeposíláním, přesměrovanou pevnou linkou na vámi zvolené telefonní číslo nebo pronájem jednací místnosti, jež slouží k důležitým schůzkám s obchodními klienty a úředníky. Naprosto ideální kombinace, kterou vám bez jakýchkoliv okolků zajistí profesionál v tomto segmentu, kterým je společnost Profi-kancelář s.r.o.

Nadstandardní virtuální kancelář

Kromě běžné základní nabídky můžete bezpochyby využít i model PROFI-SÍDLO, který se honosí některými nadstandardními úkony. Mezi ně patří kupříkladu týdenní zasílání zmiňované pošty, pronájem zasedací místnosti na dvě hodiny měsíčně zdarma, slevy na využívání zařízených a plnohodnotně vybavených kanceláří nebo služby operátora, který se představuje jménem vaší firmy.

Ostatně, zapomínáno není ani na náročné klienty, kteří chtějí virtuální kancelář vyladit k obrazu svému. Společnost Profi-kancelář s.r.o. v tomto ohledu připravila unikátní a všestranný konfigurátor, pomocí něhož si navolíte vámi požadované úkony, které bude obsahovat balíček „Virtuální kancelář“ a na základě čehož také zjistíte výslednou cenu pronájmu.

Pronájem kanceláře za hubičku

Dotáhněte své podnikání k naprosté dokonalosti a začněte šetřit na těch správných místech. Neochuzujte se o možnost, vlastnit virtuální kancelář na obchodně přínosném místě a spolehněte se v rámci těchto služeb na zkušené a dlouhodobě prověřené odborníky, jež se stanou vaší pravou rukou při zajišťování sídla společnosti. Poznejte, jaký přínos na podnikání má precizní adresa v samém centru hlavního města. Budete jistě mile překvapeni!


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation