free web hit counter


Tónování autoskel Sokolov

Tónování autoskel Sokolov

Potřebujete zvýšit komfort ve vašem automobilu? Přijeďte do Sokolova a naše firma s odborně proškoleným týmem se Vám bude maximálně věnovat. Pro tonování autoskel se vám dostane odborného poradenství za účelem vybrat nejvhodnější autofolii, ktérá se vyrábí v několika odstínech. Naše firma autofolie Sokolov používá kvalitní americké tonovací folie značky SunTek. Tonováním vašeho vozidla nezískate jen komfort pro spolucestující, které ochráníte před škodlivým UV zářením a při slunečním svitu snížíte teplotu ve vozidle. Tónování autoskel Sokolov zabrání průhledu vozu z venkovní strany a tím zvýšíte prevenci ochrany před krádeží a zároveň ochráníte interiér vozu před vyblednutím. V dnešní době
jsou autoskla zatmavená již už od výrobce. Což je v zásadě hlavní problém, přední boční skla musí mít minimálně 70% propustnost světla, tudíž na takto zatmavených oknech již nebude moci být žádná folie, kromě čiré ochranné bezpečnostní folie. Na zadním a zadních bočních oknech mohou být homologované fólie SunTek s jakoukoliv propustností světla. Upozornění po montáži autofolií SunTek nestahujte okna po dobo tří dnů. Každé odborně proškolené montážní středisko má povinnost tónování autoskel Sokolov označit štítkem, se schvalovací značkou /atest/, dále obdržíte dokument, průkaz osvědčení o instalaci autofolie na vaš vůz, který je platný v celé EU. Tónování autoskel autofoliemi SunTek provádíme řadu let a našim cílem je spokojenost zákazníků.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

About superspeed

Nabízíme autofólie na změnu barvy laku, folie na auta. Pro tónování autoskel používáme folie Bruxsafol. Tónování autoskel provádí profesionální tým školených pracovníků s dlouholetou praxí v oboru tónování autoskel.

Post Navigation