free web hit counter


Poskytnutí sídla a prostor

Slyšeli jste už někdy o službách virtuální kanceláře nebo poskytnutí sídla? Přemýšlíte, že zrušíte vaši kancelář, neboť máte příliš vysoké náklady na provoz a přitom ji moc nevyužíváte? Právě pro vás je poskytnutí sídla ve virtuální kanceláři velice výhodné. Tyto služby jsou určeny taktéž pro ty, co nechtějí mít sídlo firmy ve svém bytě, uvítají adresu, která je  lukrativní či spadá pod vytíženější finanční úřad, kde je nižší frekvence kontrol.

Poskytnutí sídla – jak to funguje?

Adresa kancelářského centra se stává adresou sídla vaší firmy. Vy však můžete využívat další služby s tím spojené. Jedná se především o pronájem prostor, administrativní a cateringové služby, služby daňového poradce, účetní či servis k založení společnosti. V rámci poskytnutí sídla je vám a vašim klientům k dispozici plně funkční recepce. Osoba na recepci funguje jako váš zaměstnanec, postará se o neohlášenou návštěvu, vyzvedne vaši poštu, vyřídí telefonáty vašich klientů s přesměrováním na vás. V případě, že se budete potřebovat sejít se svými klienty nebo kolegy, budete moci využít zasedací místnosti či jiných místností určených ke schůzkám. Zasedací místnost můžete použít zcela zdarma k poskytnutí sídla v případě, že budete očekávat kontrolu z úřadů. Místnosti jsou vybaveny kopírkou, tiskárnou, wi-fi a projektorem, tak jako lepší moderní kancelář.

Další služby spojené s poskytnutím sídla

Jistě budete potěšeni také z možnosti poradenské činnosti v oblasti účetnictví a daní. Asi se shodneme na tom, že najít opravdu spolehlivou účetní firmu není zrovna jednoduchý úkol. Navíc si podobné společnosti řeknou za zaúčtování jedné účetní položky i několik desítek korun. My doporučujeme nechat všechny úkony na profesionálech. Budete tak mít kancelářské služby s poskytnutím sídla „pod jednou střechou“. To napomáhá dokonalé transparentnosti všech operací. Už se vám nemůže stát, že zapomenete na daňové přiznání. Ne každá daň se totiž platí až na konci března. V květnu a listopadu se platí daň z převodu nemovitosti, do konce ledna máte čas na podání přiznání k dani silniční.

Poskytnutí sídla na zajímavé adrese

Adresa je důležitý první dojem, který zákazníci z vaší firmy získají. Svoji virtuální kancelář můžete mít na velice prestižní adrese v samotném centru Prahy. To je samo o sobě jasným přínosem. Nehledě na to, že si svou budoucí kancelář můžete pronajmout opravdu pouze virtuálně. Za minimální finanční náklady Vám bude zřízena pevná linka s přesměrováním na Vámi zadané číslo, v případě potřeby nachystána moderně vybavená zasedací místnost či profesionální recepční. Zkrátka vše, co patří k úspěšnému businessmanovi. Poskytnutí sídla navíc díky pražské adrese sníží zájem úřadů. V závislosti na osobních potřebách je možné domluvit libovolný model spolupráce poskytnutí sídla. Kromě telefonátů samozřejmě nepřijdete ani o své poštovní zásilky.

Společnost Profi-kancelář nabízí poskytnutí sídla na adresách: Karlovo náměstí, Praha 2 a v Husinecké ulici, Praha 3.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation