free web hit counter


Kde získat nebankovní půjčky

Od nástupu krize v r. 2008 je stále náročnější získat finanční zdroje u bankovních subjektů. Přitom bankovní úvěry nejsou jedinou možností jak financovat potřeby a projekty občanů, podnikatelů i obchodních společností. 

Nebankovní úvěr je vhodný především pro všechny, kteří neuspěli se svou žádostí v bance, mohou nabídnout  k zástavě nemovitost a jsou schopni alespoň slovně deklarovat zdroje splácení. Nebankovní sektor je poměrně nepřehledný a je na místě být obezřetný. Ale když víte, od koho si půjčujete, pak je možné půjčit si bez rizika. Na nebankovním trhu se pohybuje řada společností a podnikatelů, kteří velmi sofistikovaně zneužívají těžkou finanční situaci nebo naivitu klientů. Proto spolupracujte výhradně s prověřenými a spolehlivými partnery.

Standardní jsou úvěry se zástavou nemovitostí. Podmínky však mohou být velmi nestandardní a individuální. Příkladem takového nebankovního úvěru je například financování dostavby hotelu ve východních Čechách. Jedná se o dokončení stavby, jejíž aktuální tržní cena se pohybuje okolo 25 mil. a klient získá úvěr ve výši 10 mil. s úrokem 9,5% s ročním odkladem splátek jistiny, takže dokud nerozběhne provoz hotelu, bude splácet pouze úrok z aktuálně půjčené částky. Úvěr navíc po dvou letech může jednorázově splatit bez sankcí nebo pokračovat ve splácení. Takové podmínky by zřejmě nezískal ani od banky, tím spíš, že banky nechtějí oblast cestovního ruchu financovat.

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation