free web hit counter


Výhodná změna sídla společnosti

Podnikání v současné době není žádnou snadnou záležitostí. O úspěchu rozhoduje kvantum zásadních faktorů i maličkostí, které se mohou výrazným způsobem postarat o růst vaší firmy. Jednou z důležitých věcí je bezpochyby i prestižní adresa samotné společnosti. Kontaktní údaje prezentující vesničku Horní Dolní jistě žádného výrazného klienta nezaujmou. Z těchto důvodu byl současný trh obdařen výjimečnou a jedinečnou možností, která Vám zajistí prestižní adresu sídla společnosti, a to je změna sídla společnosti do virtuální kanceláře.

Změna sídla společnosti – jak je to s poštou?

Možná vás napadá otázka, jak je to s příchozí poštou či vzkazy, pokud využijete službu změny sídla společnosti? Na naší adrese (tedy místa vašeho budoucího virtuálního sídla) je k dispozici pracovník recepce, který vás telefonicky, e-mailem nebo SMS upozorní na příchozí korespondenci či zanechané vzkazy. Na přání lze dopis obratem přeposlat nebo jej naskenovat a poslat elektronicky. Dále si můžete zvolit, zda chcete poštu vyzvedávat osobně nebo si ji nechat dosílat na zvolenou adresu. Dosílka probíhá 1×týdně, 1×měsíčně a volitelně též expres ihned. Samozřejmě, že u jakéhokoliv programu můžete poštu vyzvednout osobně. Po změně sídla společnosti do našeho kancelářského centra získáte spolehlivou stálou recepci.

Na jakou adresu změnit sídlo společnosti?

Jak dosáhnout toho, aby vaše firma měla sídlo společnosti na zajímavé adrese? Změnit sídlo můžete například do virtuální kanceláře zkušené společnosti Profi-kancelář s.r.o., která nabízí několik variant sídla firmy a virtuální kanceláře. V základní variantě můžete počítat nejen se sídlem společnosti a kontaktní adresou, ale dále také s vlastní pevnou telefonní linkou, která bude přesměrovávat hovory z virtuální kanceláře na váš mobilní telefon, přeposíláním korespondence či zasedačkou k jednání s úřady. Rozšířené nabídky služby změna sídla společnosti pak obsahují telefonní linku s operátorem, který se bude představovat jménem vaší firmy, zasedací místnost na 2 – 4 hod. měsíčně zdarma (včetně občerstvení) a další výhody.

Praha je pro sídlo společnosti nejatraktivnější lokalitou

Důvodem, proč využít službu změna sídla společnosti do Prahy je samozřejmě možnost oslovit větší počet zákazníků, klientů i obchodních partnerů, neboť obecně se předpokládá, že v Praze jde business mnohem snadněji díky větší koncentraci kapitálu a lidí. Jen samotné sídlo společnosti v Praze řadu obchodníků a zákazníků naplňuje mnohem větší důvěrou, takže firmě, která má sídlo v Praze, dají přednost před společností, která bude mít sídlo například v Chebu či Domažlicích.

Virtuální kancelář slouží nejen ke zvýšení úspěšnosti firmy a oslovování nových zákazníky a klientů, ale také k rozšíření firmy, snížení nákladů a v neposlední řadě i ke zjednodušení administrativy.

Poskytnutí virtuálního sídla firmy je rychlé a velmi efektivní. Tuto službu již využívají stovky firem a společností z celé České republiky a rozhodně se dá říci, že si jim to vyplatí.

Službu změna sídla společnosti lze objednat u firmy Profi-kancelář s.r.o. která má v nabídce tyto adresy: Praha 1, Praha 2, Praha 3 a Praha 9.

Bližší informace o změně sídla společnosti získáte na webu společnosti Profi-kancelář s.r.o. přímo zde http://www.profi-kancelar.cz/zmena-sidla-spolecnosti nebo na bezplatné zákaznické lince 800 880 110.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation