free web hit counter


Penzion Anabel pro krásnou dovolenou

Chcete poznat nějaké krásné místo, kde si můžete odpočinout a zároveň chcete mít příležitost se pořádně pobavit? Přijeďte se podívat do Luhačovic a poznejte tu pravou moravskou pohostinnost. Pokud chcete zažít maximální pohodlí a komfort a hledáte velmi pěkné ubytování v Luhačovicích, doporučujeme Vám navštívit Náš Penzion Luhačovice Anabel.

Penzion Anabel je nově otevřený netradiční penzion, kde na Vás čeká vřelá atmosféra a příjemné ubytování. Náš penzion není jako ostatní penziony, ale je zařízený v duchu světových stylů.

První patro je řešeno v toskánském stylu. Toto patro je vhodné pro milovníku jihu Itálie, kteří milují kouzlo a styl tohoto krásného koutu světa. Druhé patro penzionu je inspirováno v asijském stylu.

Využít zde také můžete klientům wellness centrum s infrasaunou, parním boxem a relaxačním boxem. V našem penzionu naleznete také fitness centrum. Každý z pokojů je vybaven samostatným sociálním zařízením, TV se satelitem, WiFi sítí pro připojení Vašich PC a minibarem.

Pokud chcete zažít výlet plný zábavy a relaxace určitě si zvolte penzion Anabel v Luhačovicích. Čekají zde na Vás nezapomenutelné zážitky a personál v našem hotelu Vás bude po celý Váš pobyt maximálně hýčkat. Pobyty Luhačovice, to je ta správná relaxace.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation