free web hit counter


Pořádáte firemní akci a přejete si mít u svých zaměstnanců úspěch? Potěšte své kolegy a zaměstnance a objednejte na Vaši firemní akci jednoho z našich šikovných karikaturistů. S tímto milým překvapením získáte stoprocentně obdiv od všech zúčastněných

Pořádáte firemní akci a přejete si mít u svých zaměstnanců úspěch? Potěšte své kolegy a zaměstnance a objednejte na Vaši firemní akci jednoho z našich šikovných karikaturistů. S tímto milým překvapením získáte stoprocentně obdiv od všech zúčastněných

Náš karikaturista nakreslí hosty firemní akce komicky, ale bez urážky a přivede tak k smíchu přihlížející i model. Každý si pak odnese svou karikaturu jako připomínku události.

Pokud si na Vaší firemní akci pozvete nějakého z našich karikaturistů. Dáte Vašim zaměstnancům krásnou vzpomínku na chvíle strávené s kolegy z práce. Naše firma Vám zajistí karikaturisty na všechny Vaše firemní akce.

Všichni naši karikaturisté jsou spolehliví a zkušení profesionálové. Karikaturista oživí každou firemní akci, svatbu, prezentační stánky, nebo narozeniny.

Firemní akce bývají velice důležitou součástí každé malé i velké firmy. Kolegové se mezi sebou lépe poznají a vytvoří si příjemný kolektiv pro svou práci. Neváhejte a objednejte si náš tým na Vaši akci ještě dnes.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation