free web hit counter


Tofu- chutná náhražka masa

Zdraví životní styl se v dnešní době stává stále více důležitým pro každého z nás. Zdraví životní styl nám pomůže prodloužit náš život a hlavně naše zdraví. Informace o tom jak začít žít a jíst zdravě, naleznete na stránkách veganfoods.cz, kde naleznete praktické informace zejména o potravinách pro vegany.

Správně sestavená veganská strava má oproti konvenční stravě některé zdravotní výhody, jako je například nízký obsah nasycených tuků, cholesterolu, nebo rostlinných bílkovin.

Mezi veganské pokrmy patří například tofu, sója, nebo třeba seitan. Tofu je náhražka sýra vyráběná srážením sojového mléka. Vzhledem k vysokému obsahu bílkovin lze tofu velmi dobře použít jako náhražku masa. Tofu lze různými způsoby ochucovat a přidávat do něj rozmanité přísady, např. zeleninu, mořské řasy či bylinky.

Seitan je rostlinná bílkovina z pšeničné mouky. Lepek ve spojení se škrobem upravený jako bílkovinný koncentrát – seitan je velmi výživný a snadno stravitelný. Seitan lze upravovat stejně jako maso, jen doba úpravy je kratší. Tato veganská alternativa masa na bázi sójových a pšeničných bílkovin zajistí tělu dostatečný přísun vysoce kvalitních a zdravých bílkovin.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation