free web hit counter


HENNLICH CEMATECH – oborníci na mazání ložisek

Podíváte-li se do kteréhokoli odvětví průmyslu, všude naleznete stroje které obsahují ložiska, lineární vedení, řetězy, ozubené převody atp. (dále, pro zjednodušení, jen ložiska), které je nezbytně nutné, z důvodu prodloužení jejich životnosti pravidelně promazávat.

 

 

Pokud máte k dispozici dostatek spolehlivých (!!!) pracovníků údržby, můžete tuto práci svěřit jim.

Existuje však i druhá, modernější cesta – napojit mazaná místa stroje na centrální mazací systém LINCOLN. Tato cesta vede prokazatelně ke snížení provozních nákladů.

Proč tomu tak je ?

Je prokázáno, že se životnost ložiska výrazně prodlouží, pokud je do něj mazivo přiváděno v malých dávkách v krátkých intervalech (v řádu minut nebo hodin). Toho prakticky není možné u ručního mazání docílit – zde se interval mazání pohybuje obvykle v řádu dnů až týdnů. Často je to způsobeno i tím, že k některým mazaným místům je možný přístup pouze za klidu stroje.

Při použití centrálního mazání naopak dochází k promazávání i během chodu stroje, také se sníží spotřeba maziva a navíc odpadá možnost selhání lidského faktoru.

Ušetříte tedy náklady na opravy Vašich strojů, na náhradní díly, na pracovní síly a na mazivo.

Možnosti centrálního mazání vedou ještě mnohem dál. Jedním centrálním mazacím systémem je možné zásobovat mazaná místa nejen jednoho stroje, ale celé linky, případně i celého provozu. U mazacích systémů je také možné velmi efektivně provádět zpětnou el. kontrolu funkce.

 

O firmě:

Odštěpný závod CEMATECH firmy HENNLICH je významným hráčem na trhu v oboru centrálního mazání. V této oblasti nabízíme komplexní služby – od technického poradenství a návrhu systému, přes dodávku komponentů, montáž, příp. šéfmontáž až po servis a dodávku náhradních dílů.

K dispozici máme  komponentovou základnu a know-how největšího světového výrobce komponentů centrálních mazacích systémů, americko-německé firmy LINCOLN. Tato skutečnost je výhodná zvláště pro výrobce strojů obsahujících centrální mazání a exportujících do zahraničí, neboť značka LINCOLN je celosvětově akceptovatelná a náhradní díly LINCOLN jsou dostupné kdekoli na světě.

Dále dodáváme kvalitní mazací techniku – ruční, pneumatické a akumulátorové mazací lisy (dekalamitky), mazací vozíky, plnicí čerpadla, automatické maznice kapací, PERMA, SIMALUBE, mazací hlavice, přečerpávací technika atd.

 

o.z. CEMATECH je součástí obchodně-výrobní společnosti HENNLICH s.r.o. , která je dodavatelem široké škály technických komponentů a profesionálních technických řešení. Společnost spadá pod evropskou skupinu HENNLICH.

 

Kontakt:

HENNLICH s.r.o.

o. z. CEMATECH

Libušínská 183

CZ – 591 01

ŽĎÁR NAD SÁZAVOU

tel.: + 420 566 630 524

fax: + 420 566 630 032

e-mail: cematech@hennlich.cz

www.hennlich.cz/cematech

IČO: 14869446

DIČ: CZ14869446


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation