free web hit counter


Přesné měřicí přístroje pro Vaši práci

Měřicí přístroje jsou pro všechny z nás velmi důležité. Mnohým z nás usnadňují práci a zajišťují nám velmi přesné rozměry pro práci, kterou vykonáváme. Pokud potřebujete za sebou nechávat jen precizní práci, pořiďte si kvalitní měřicí přístroje, které naleznete na našich stránkách. Naše měřicí přístroje jsou vhodné pro profesionály, ale může si je pořídit každý kutil do své dílny.

Náš obchod meraky.cz dodává multimetry, zkoušečky, osciloskopy, klešťové ampérmetry, scopemetry, luxmetry, otáčkoměry, trasovače vedení, revizní přístroje, měřiče uzemnění, termokamery, měřicí kabely, přístrojové pojistky a mnoho dalších měřicích přístrojů.

V našem obchodě si můžete objednat například zkoušečky, které jsou pro naši práci dost důležité. Zkoušečky jsou ruční přístroje ke zjišťování přítomnosti napětí ve vodičích, pořadí fází v třífázových rozvodech, indikaci fázového vodiče nebo nalezení párů vodičů v mnohapárových kabelech.

Náš sortiment pochází přímo od výrobce, tak máte záruky kvalitního a prověřeného zboží. Nabízíme Vám také zdarma technické konzultace, které Vám poradí se vším, co budete potřebovat. Zboží Vám náš eshop dodá do 24 hodin.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation