free web hit counter


Rolety, markýzy

Venkovní hliníkové žaluzie

Klima v interiéru nejúčinněji ovlivňují žaluzie umístěné z exteriéru. V létě v místnosti vytvářejí příjemný stín a chrání ji před přehřátím, v zimě naopak brání úniku tepla. Při výběru typu venkovních žaluzií bychom se měli řídit citem a ohledem na architekturu stavby. Co se týká materiálu, vyhrává tvarovaný hliník v nepřeberném množství barevných variant. Tyto žaluzie zadržují sluneční záření již vně objektu, a tím zabraňují nepříjemnému přehřívání interiéru. Dobré jméno si získaly i díky dlouhé životnosti a spolehlivosti. Naklápěním lamel má uživatel možnost dosáhnout optimální regulace procházejícího světla a při napojení na světelné a tepelné čidlo žaluzie sama reguluje množství světla a tepla v místnosti. Při vytažení je celý nábal lamel schován za krycí plech. Ten může být sladěn s barvou fasády nebo naopak v kontrastní barvě jako výrazný architektonický prvek. Jednotlivé lamely jsou uchyceny ve vodicích lištách, které zabraňují pohybu žaluzie při náhlých poryvech větru. Rozsáhlý program nosných prvků venkovních žaluzií zaručuje vyřešení téměř každého montážního problému.

Použití:
Venkovní hliníkové žaluzie představují stále užívanější způsob stínění moderních rodinných domů a bytů, administrativních budov, škol, nemocnic či výrobních objektů. Při porovnání s jinými druhy stínění vynikají především vysokou účinností a snadnou regulovatelností.Ovládání:

Průchodkou s klikou – standardní manuální typ ovládání.
Motorické – oblíbené moderní ovládání, buď místní spínačem nebo dálkové, případně centrální.

Profily venkovních žaluzií:
Profil 90 mm – jedná se o lamelu typu Z90, která je nejstabilnější a nejfunkčnější lamelou na trhu /…/
Profil 80 mm – typ lamely ve tvaru písmene C – buď ve variantě s větším či menším nábalem /…/
Profil 50 mm – jedná o typ lamely, která se dá použít jak v exteriéru, tak interiéru a je vyhledávána pro svou nižší cenu /…/


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

About superspeed

Nabízíme autofólie na změnu barvy laku, folie na auta. Pro tónování autoskel používáme folie Bruxsafol. Tónování autoskel provádí profesionální tým školených pracovníků s dlouholetou praxí v oboru tónování autoskel.

Post Navigation