free web hit counter


Zábavné firemní akce pro Vaše zaměstnance

Firemní akce jsou stále více populární a stále více firem se snaží co nejvíce zpříjemnit svému zaměstnanci jeho práci, tím, že vytvoří ze svých zaměstnanců co nejlepší kolektiv.

Každá firemní akce by měla zaměstnance co nejvíce sblížit a také co nejvíce pobavit. Pokud pořádáte firemní akci a přejete si mít u svých zaměstnanců úspěch, potěšte své kolegy a zaměstnance a objednejte na Vaši firemní akci jednoho z našich šikovných karikaturistů.

Náš karikaturista nakreslí hosty firemní akce komicky, ale bez urážky a přivede tak k smíchu přihlížející i model. Každý si pak odnese svou karikaturu jako připomínku události. Pokud máte na starost více zaměstnanců a pořádáte firemní akci většího rozsahu, zajistíme další kreslíře stejné úrovně, ale jiného stylu. Všichni naši karikaturisté jsou spolehliví a zkušení profesionálové.

Pokud si na Vaší firemní akci pozvete nějakého z našich karikaturistů. Dáte Vašim zaměstnancům krásnou vzpomínku na chvíle strávené s kolegy z práce. Všichni naši karikaturisté jsou spolehliví profesionálové. Karikaturista oživí každou firemní akci, svatbu, prezentační stánky, nebo narozeniny.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation