free web hit counter


Elektronická cigareta

Elektronická cigareta eGo-T + ZDARMA plastové pouzdro

Elektronická cigareta eGo-T, 650mAh

Popis produktu:

Sada Elektronické cigarety eGo-T + ZDARMA plastové pouzdro

Elektronická cigareta eGo-T je novinkou na trhu! Patří k nejkvalitnějším, nejspolehlivějším a nejprodávanějším elektronickým cigaretám všude po celém světě. Elektronická cigareta eGo-T se vyznačuje vysokou dýmivostí, kvalitním zpracováním a absolutní neporuchovostí.

Tuto cigaretu doporučujeme silným kuřákům a kuřákům, kteří preferují pohodlné a bezstarostné e-kouření.

Tato sada neobsahuje žádný e-liquid, proto doporučujeme zároveň s balením přikoupit nějaký z našich e-liquidů.

Hlavní předností této cigarety je tzv. Tank systém náplní. Místo cartomizérů či patron s vatičkou se zde používá plastová kapsle s e-liguidem, které lze velmi jednoduše doplňovat. Díky tomuto velmi rychlému doplňování náplně si cigareta získala oblibu u všech kuřáků.
Velkou výhodou je také to, že je Tank systém náplně průhledný. Tak ihned vidíte, kdy je potřeba doplnit e-liquid do náplně a jak dlouho Vám náplň ještě vydrží aniž by bylo potřeba náplň vysunout z cigarety. Kapacita náplně je 1,2ml e-liquidu.

Další velkou výhodou tohoto systému je také skvělá chuť při kouření, jelikož atomizéru který se zahřívá a přeměňuje e-liquid v páru se dotýká pouze samotný e-liquid, a tak není vůně zkreslena žádnými nežádoucími výpary.

Baterie je uzamykatelná! Jedná se o novinku, kterou jistě spousta e-kuřáků ocení. 5× krátce zmáčknout a baterie se uzamkne. Pro odemčení opět 5 krátkých za sebou jdoucích stisknutí. Zabráníte tak nechtěnému zapnutí např. v kapse.

Kapacita přiložené baterie je 650mAh (cca 700 potáhnutí). Elektronická cigareta eGo-T tak vydrží nabitá přibližně 4x déle než obyčejná e-cigareta. Nemusíte tedy baterie tak často dobíjet.

Baterie je vybavena spínacím tlačítkem namísto membrány a podtlakového spínače jako je tomu u obyčejných e-cigaret. To znamená, že pára se netvoří potažením z elektronické cigarety, ale je nutno stisknout tlačítko umístěné uprostřed těla cigarety. Tvorba množství páry tak závisí na délce podržení spínacího tlačítka. Není potřeba tedy potahovat velkou silou. Stačí jemně potahovat, držet tlačítko a výsledkem je velké množství páry.

Kouření z elektronické cigarety eGo-T je opravdovým zážitkem. Skvělá chuť, velká dýmivost a vysoká spolehlivost. Elektronická cigareta eGo-T je elektronickou cigaretou nové generace a inteligentním modelem, který Vás během kouření světelnou signalizací upozorňuje na nesprávné kouření či slabou baterii. Její atomizér (mikroprocesor) má "samočistící" funkci, tudíž e-cigareta se automaticky čas od času samovolně pročistí.

Parametry cigarety eGo-T:
délka 129mm, šířka 14mm, váha 36g
barva: černá
kapacita baterie: 650mAh (cca 700 potáhnutí)
životnost baterie: 300 nabíjecích cyklů
barva diody: modrá

Balení obsahuje:
1x kompletní e-cigareta eGo-T černá (včetně 1ks atomizéru a 1ks 650mAh baterie)
1x USB nabíjecí kabel
5x prázdná náhradní TANK cartridge eGo-T
1x černé plastové pouzdro na cigarety
1x český návod
Tato sada neobsahuje žádný e-liquid, proto doporučujeme zároveň s balením přikoupit nějaký z našich e-liquidů.

Velkoobchod:</st


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

About superspeed

Nabízíme autofólie na změnu barvy laku, folie na auta. Pro tónování autoskel používáme folie Bruxsafol. Tónování autoskel provádí profesionální tým školených pracovníků s dlouholetou praxí v oboru tónování autoskel.

Post Navigation