free web hit counter


Získejte řidičák v Autoškole Zeman Písek

Získejte řidičák v Autoškole Zeman Písek

Sháníte autoškolu v Písku či okolí?. Spolehněte se na instruktory, kteří vychovali mnoho skvělých řidičů a kteří mají praxi od rok 1980. Navštivte naší autoškolu Zeman. Specializujeme se na kurzy získání řidičského oprávnění skupiny B (osobní automobil), školení řidičů referentů a přezkoušení k vrácení řidičského oprávnění.

 

Pozvolný postup s autoškolou Zeman Písek

Teprve s jistotou, že zvládáte rozjezd z místa, umíte zařadit a vybrat zatáčku, se s vámi instruktor z naší autoškoly vydá do reálného provozu. V naší autoškole praktikujeme metodu pozvolného zvyšování dávek, kdy nejprve zvládáte dopravní situace v klidném provozu a později se můžete vydat do řešení složitých dopravních situací.

 

Spojení praxe a teorie v autoškole Zeman

Některé autoškoly chvíli učí a potom vyrazí na silnici. Autoškola Zeman dbá na to, aby se tyto návyky pevně spojily. Žádná teorie nikoho ještě nenaučila jezdit. Proto si současně s teorií vyzkoušíte řízení a každý poznatek natrénujete v provozu. Výuka teorie probíhá formou konzultací, takže řešíte ihned dotazy a problémy se zkušeným učitelem, který prošel dlouhodobou praxí.

 

Šťastný dojezd s autoškolou Zeman

Každý chce především šťastně dojet. Ale základ se mu dostává již od prvního kurzu. Proto Autoškola Zeman dbá na komplexní výuku včetně psychologie řízení, zvládání situací v klidu a postřehu nebo orientaci v dopravním provozu, aby každá cesta skončila spokojeným návratem nebo dosažením cíle cesty.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation