free web hit counter


Cestovní agentura NN – chaty k pronajmutí

Cestovní agentura NN se dlouhodobě zabývá pronájmem rekreačních chat a chalup převážně pro českou klientelu. V oblasti cestovního ruchu působí od r.1994, tzn.13.rokem. Specializuje se na oblast jižních Čech. Chaty a chalupy k pronajmutí na webové stránce agentury NN splňují základní požadavky na vybavení, rozvod vody a elektrické energie je zde samozřejmostí včetně vybavení televizí. Standardně je na rekreačním objektu 1 a více ložnic, obývací pokoj, kuchyně, koupelna a WC.Je možné si vybrat z objektů pro méně náročnou klientelu až po objekty s nadstandardním vybavením.V popisech objektů je uvedena nabídka sportovních aktivit v dané lokalitě, možnosti výletů  po pamětihodnostech v blízkém i vzdálenějším okolí. Informace zde uvedené se týkají i možnosti nejbližšího stravování.

Chaty a chalupy jsou rozděleny podle jednotlivých lokalit jižních Čech, může si zde vybrat každý klient. V nabídce jsou samostatně uvedeny chaty a chalupy pro rybáře, chaty a chalupy s bazénem. Chaty a chalupy pro rybáře se nacházejí v lokalitě Lipenské přehradní nádrže, Orlické přehradní nádrže a v blízkosti řek Malše, Lužnice, Nežárka a Dyje. Je možnost u řady z nich si zapůjčit loď k rybolovu. Mezi velmi kvalitní objekty patří zejména objekt Lipno Radslav I, Orlík Nevězice, Rechle na řece Malši, Stráž na řece Nežárce.

Chaty a chalupy s bazénem jsou v nabídce uvedeny v pravé části webové stránky jako samostatná položka. Nacházejí se ve všech uvedených lokalitách a jsou vhodné zejména pro rodiny s dětmi. V oblasti jihočeských Blat jsou takovéto objekty zejména Mažice,  Vlastiboř  a Borkovice. Na Vysočině pak objekty Bozděchov a Tvrziny, na Táborsku objekty Planá, Zhoř, Jedlany.

Cílem a snahou cestovní agentury NN je uspokojit každého klienta, který si může vybrat z rozmanité škály objektů ze všech lokalit jižních Čech, dle jeho požadavku na objekt. Snažíme se mít co největší procento spokojených a vracejících se klientů a minimum klientů nespokojených.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation