free web hit counter


Darujte zábavného karikaturistu

Mnoho firem si hýčká své zaměstnance, protože ví, že pouze spokojení zaměstnanci v dobrém kolektivu pracují s radostí. Velkou radost přinášejí zejména firemní akce, kde si kolegové vytvoří ty nejlepší přátelské vztahy.

Pokud patříte mezi ty firmy, které rádi dávají svým zaměstnancům radost, pozvěte na nějakou z Vašich firemních akcí nějakého z našich výborných karikaturistů. Karikaturista oživí každou firemní akci, svatbu, prezentační stánky, nebo narozeniny.

Naši karikaturisté nakreslí hosty firemní akce komicky, ale bez urážky a přivede tak k smíchu přihlížející i model. Každý si pak odnese svou karikaturu jako připomínku události.

Firemní akce často velmi napomáhají dobrým a přátelským vztahům na pracovišti. Kolegové se mezi sebou lépe poznají a vytvoří si příjemný kolektiv pro svou práci.

Darujte Vašim zaměstnancům milou vzpomínku na chvíle strávené s kolegy z práce. Všichni naši karikaturisté jsou spolehliví profesionálové. Karikaturista oživí každou firemní akci, svatbu, prezentační stánky, nebo narozeniny.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation