free web hit counter


Kalendář

Vážení zákazníci,

snížili jsme pro Vás ceny kalendářů diářů a fotovýrobků až o 60 %. Ceny budou snížené do odvolání.

Reklamní předměty

Fotodárky jsou výrazně snížené nejvyšší slevy jsou u: nástěnných fotokalendářů, stolních fotokalendářů, fotodiáře, fotografií, tisk letáků, plakátů a dalších fotodárků. Ceny jsou často nižší až o 60 % již od jednoho kusu.

Doporučujeme využít Kalvos Designer, ve kterém si můžete vyrobit kalendář nebo fotoknihu a shlédnout jak bude vypadat ještě před vytištěním. Objednávky přes tento program jsou ručně přepočteny podle aktuální ceny na ww.kalvos.cz v okamžiku objednání.

Diář je asi nejlepší dárek pro Vaše obchodní partnery. Nabízíme Vám diáře s možností dotisku Vašeho vlastního loga, či textu. Na výběr je přes 400 různých provedení diářů a dalších plánovačů.

Vyberte si diáře podle kalendária (týdenní, denní, čtrnáctidenní), velikosti (kapesní, klasická velikost) a provedení (koženka, kůže, plast). Dodejte nám Logo, nebo text a my Vám diář upravíme podle požadavků.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

About superspeed

Nabízíme autofólie na změnu barvy laku, folie na auta. Pro tónování autoskel používáme folie Bruxsafol. Tónování autoskel provádí profesionální tým školených pracovníků s dlouholetou praxí v oboru tónování autoskel.

Post Navigation