free web hit counter


Jaké dveře do vašeho bytu?

Plánujete přestavbu bytu, nebo domu, či stavíte úplně nový dům? Pak je nejvyšší čas rozhodnou se, jaké použijete dveře. Můžete využít vizualizace, která vám pomůže vidět, jak bude váš interiér při konkrétních dveřích vypadat. Je třeba vzít v potaz prostor, který máte a jak se vám v něm bude pohybovat. Jestliže máte malé místnosti jsou vhodné shrnovací dveře.

Shrnovací dveře se vyrábí z různých materiálů a tím si můžete vybrat ten, který se do vašeho bytu bude hodit a bude zdobit váš interiér. N

apříklad koženkové shrnovací dveře můžete použít nejen, jako dveře, ale i jako snadno odstranitelnou stěnu, která vám umožní z jedné velké místnosti udělat dvě menší. Dveře se vyrábí přesně na míru , až do výšky 215 cm. A pokud budou dvoukřídlé, může být jejich šířka až 320 cm.

Také se můžete rozhodnou pro shrnovací dveře plastové. Tyto dveře jsou lehké a zručný člověk si je dokáže namontovat i sám. I u plastových shrnovacích dveří je možná až 215 cm a jejich šířka může být až 320 cm. Výhodou těchto dveří je možnost kombinace se sklem, což prosvětlí vaše místnosti.

Každé z těchto dveří mají své výhody a je jen na vás, které z nich budou zdobit váš interiér.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation