free web hit counter


Výkup stříbra

Rychlý výkup stříbra za nejlepší ceny

Máte doma v šuplíku staré stříbrné šperky, poškrábané, ulomené či jinak poškozené stříbro a jste z Prahy nebo jejího okolí? Pak vám může přijít vhod výkup stříbra prováděný v Praze 3 – Flora, který vám umožní na tomto nepotřebném stříbře vydělat nemalé peníze.
Na pobočku přinesete stříbro, které chcete pro výkup stříbra využít a během 15-20 minut máte peníze k dispozici. Vše se odehrává za vaší přítomnosti, kdy je nejdříve sepsána smlouva se zjištěnou váhou, poté dojde k roztavení zlomků stříbra a následné analýze vyhotoveného slitku. Výsledky této analýzy jsou zapsány do zmiňované kupní smlouvy a výkup stříbra Praha je po okamžitém vyplacení v hotovosti nebo převodem na účet u konce.
Celý proces výkupu je tak velmi rychlý a díky vaší přítomnosti se nemusíte bát, že byste byli ošizeni. Více informací o otevíracích hodinách a průběhu výkupu můžete nalézt na stránkách www.oro-praha.cz.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

About superspeed

Nabízíme autofólie na změnu barvy laku, folie na auta. Pro tónování autoskel používáme folie Bruxsafol. Tónování autoskel provádí profesionální tým školených pracovníků s dlouholetou praxí v oboru tónování autoskel.

Post Navigation