free web hit counter


Kvalitní nástavby na nákladní automobily

Pokud podnikáte v oblasti nákladní dopravy, určitě budete při své práci potřebovat firmu Movana. Firma Movana se zabývá výrobou nástaveb na nákladní automobily a působí na trhu již od roku 1996, takže díky svým zkušenostem Vám může nabídnout velmi kvalitní a cenově dostupné služby. Movana se vždy snaží vyhovět požadavkům zákazníka, protože spokojený zákazník je prioritou každé firmy.

Pokud potřebujete valníkové nástavby, plachtové konstrukce, skříňové nástavby je Movana tou správnou volbou.  Firma zajišťuje montáže a servis hydraulických čel Zepro  a Dhollandia, dále pak montáže spacích nástaveb Pony a Erlan, spojlerů, tažných zařízení, nezávislých topení. Movana Vám také nabídne servis, opravy a úpravy nástaveb, přívěsů a hydraulických čel.

Na všechny nástavby si můžete natisknout libovolné potisky a vybrat si jakoukoliv barvu provedení. Také si zde můžete objednat Zvedací plošiny s nosností 500 – 2500 kg vhodné pro valníky i skříně různých provedení, jako například zajížděcí pod valník, zadní zavírání skříňových, popřípadě chladírenských nástaveb.

Movana Vám zajistí ty nejlepší nástavby pro Vaše nákladní automobily ve vysoké kvalitě a za skvělé ceny. Pokud chcete více informací, podívejte se na stránky movana.cz, nebo si vyplňte náš poptávkový formulář.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation