free web hit counter


Roboryba umí divy

Udělejte krok do světa roboryb a už se vám nebude chtít jít zpátky. Roboryba je neuvěřitelně zábavná ryba, která se ve vodě chová jako živá. Kdo si neumí představit roborybu, stačí si představit malou mrštnou hračku v podobě rybky. Roboryba měří jenom osm centimetrů, ale umí neuvěřitelné kousky, sotva ji ponoříte do vody. Má v sobě zabudované senzory, které jí umožňují plavání ve vodě.

Ponor do vody aktivuje její schopnosti. Nejedná se o žádné obyčejné plavání v jednom směru. Roboryba umí daleko víc! Dovede se ve vodě otáčet, potápět, plavat ze strany na stranu. Klidně změní rychlost nebo směr.

Dosud je známo osm různých druhů roboryb. Jde o klauny a žraloky. Seženete je v několika různých barvách a jejich součástí jsou i stojánky, kde se dají pěkně vystavovat. Pustit je můžete i do akvária, kde se budou společně předvádět, jak dlouho budete chtít.

Roboryba potřebuje ke své činnosti dvě knoflíkové baterie. Roboryby se hodí pro děti od tří let věku. Už jste se rozhodli, jaká roboryba půjde k vám domů? Pozvete si Klauníka, Modráska nebo Šedouna?


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation