free web hit counter


Práce na léto?

Léto se pomalu, ale jistě blíží a mnoho studentů využívá tohoto volna k přivýdělku. Co to pro vás znamená? Především to, že hledat práci je právě v této chvíli více, než na místě. Mějte tedy na paměti, že s touto činností byste proto měli začít pokud možno, co nejdříve.

V jakých oblastech práci hledat? Začíná léto, prázdniny, to znamená všude plno lidí. Proto je logické prozkoumat nabídky práce ve stravovacích zařízeních a službách. Především práce v restauracích bývá studenty žádaná, pokud tedy máte zájem právě o tuto pozici, je na čase začít hledat. Hledat můžete několika způsoby – na internetu, přes agenturu, a pokud máte možnost přes známé, jedná se nejspíše o nejjednodušší variantu. Není ani od věci zajít do vámi vybrané restaurace s životopisem a zeptat se, zda nepotřebují někoho během letních měsíců na výpomoc. Osobní kontakt je přece jen něco jiného, než komunikování telefonicky či emailem. Často vám totiž nemusí ani odpovědět.

Chtěli byste za prací do zahraničí a spojit příjemné s užitečným? Tato varianta se stává velmi populární mezi českými studenty. Seberte odvahu a nějakou kamarádku nebo kamaráda a prozkoumejte nabídky práce za našimi hranicemi. Počítejte však s tím, že se jedná o větší administrativní zátěž a také určité riziko. Proto doporučujeme vyjíždět přes ověřené pracovní agentury, které vám, i v případě problémů, na místě pomohou.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation