free web hit counter


Rotoped

Pokud jsme se rozhodli shodit nějaké to přebytečné kilo, je rotoped opravdu výtečnou volbou. Cvičení, během kterého můžete například nerušeně sledovat televizi, není vlastně ani příliš namáhavé a může s ním začít i ten, kdo nemá fyzickou kondici právě v ideálním rozpoložení.

Za poměrně kvalitní rotoped přitom utratíte zhruba pět tisíc korun (v případě, že si v nějakém obchodě vyhlédnete akční slevu), což je vlastně jen zlomek ceny vybavení domácí posilovny či chcete-li, tělocvičny.

Předtím, než si vlastně rotoped vůbec pořídíte, se rozhodněte, jaký typ rotopedu vlastně požadujete. Na tuzemském trhu jsou totiž k dispozici takzvané domácí rotopedy a samozřejmě i profesionální rotopedy, které jsou ale určeny, jak již název napovídá, spíše do profesionálních fitness studií.

Moderní rotopedy pak jsou vybaveny i komputerem, jenž ukazuje dobu, kterou strávíte cvičením, průměrnou rychlost, ujetou vzdálenost a samozřejmě i to nejdůležitější – spálené kalorie. Nízká hmotnost přístroje a transportní kolečka vám pomohou s velmi efektivní manipulací v rámci celého bytu či domu. Chcete mít rotoped nebo cyklotrenažér v obývacím pokoji, abyste sledovali oblíbený seriál, případně si jej přenést do ložnice? To není vůbec problém.

Pokud si to přejete, většina dodavatelů také umožní odbornou montáž. Rotoped totiž dostanete většinou rozložený a při jeho skládání nemusíte být tak efektivní jako odborný technik, pro kterého je to vlastně už spíše rutinní záležitost.

Cvičením na rotopedu přitom posilujete většinu partií vašeho těla, nejde jen o „trochu lepší jízdní kolo“, jak by se snad mohlo na první pohled zdát. Takže hurá do toho!


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation