free web hit counter


Led osvětlení

Lídrem českého trhu v prodeji LED osvětlení je společnost Alumia. Nabídka jejího zboží poskytuje široké spektrum LED profilů a také příslušenství potřebného pro jejich fungování. Inovativní řešení nabízí zákazníkům moderní vybavení veškerých exteriérů a interiérů. Na trh jsou uváděna neotřelá řešení, která vytvoří to pravé světelné klima. Produkty se vyznačují neobyčejnou všestranností a energetickou úsporností. Vlastnosti LED osvětlení poskytují možnost využití v širokém spektru nábytku. Hlavním příkladem může být nábytek, u kterého hraje světlo důležitou roli, jakou jsou reklamní vitríny, šatníky, kuchyňský nábytek nebo nábytek určený k odpočinku, díky kterému se světlo využívá k navození požadované atmosféry.

Hliníkové LED profily jsou odolné proti vlhkosti. Moderní modely splňují dokonce požadavky na krytí IP67. Profily pro nové systémy osvětlení jsou vyvíjeny i pro budoucí montáž do laminátových desek, nábytku a pro přímé zabudování ve stěnách nebo schodech. Profily zakrývají samotný světelný zdroj, světlo tím míří přímo na exponovaný předmět bez oslnění pozorovatele. Malý rozměr profilů patří mezi hlavní výhody, díky čemuž LED diody vnáší do příslušných odvětví zcela nové možnosti projektování osvětlení. V současné nabídce můžete najít přes 27 druhů různých profilů, které lze okamžitě koupit a po jednoduché instalaci začít okamžitě používat.

Veškeré LED lišty lze využít v oblastech jako nábytkářství, scénografie, architektury interiérů, exteriérů a parků. Nejmodernější LED profily nabízí inovativní systém pro řešení osvětlení zahrad, parkovišť, průchodů nebo podjezdů. Konstruktéři se zaměřují na co nejjednodušší instalaci a použití produktů ve všech zmíněných oblastech. Způsob montáže profilu se odvíjí od jeho použití a přesném místě uložení. Profil lze upevnit k podkladu za pomoci vrutů se zápustnou hlavou, oboustrannou lepicí páskou nebo také montážním lepidlem, záleží pouze na typu materiálu profilu a podkladu.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation