free web hit counter


Dětské rostoucí židle

Školní rok se blíží a s ním i domácí školní povinnosti dětí. Pokud již za sebou mají alespoň jeden ročník, tak už místo, kde se připravují, mají, ale co ti co jdou do školy poprvé. Už víte, kde bude malý školák psát svá první písmenka, slova a věty? Kde si bude listovat slabikářem a kde se bude učit číst? Pokud se teprve rozhodujete, tak tento článek je určen právě Vám.

Výběr židle, kde bude školák sedět, není snadná záležitost, protože možností je opravdu hodně. Nejlepší možností, je židle rostoucí. Výčet předností tohoto typu je opravdu široký. Jako první je potřeba zmínit kvalitu ergonomie sezení. Tyto židle respektují správné nastavení ve všech ohledech. První důležitý parametr je výška sezení uzpůsobená malým dětem. Druhým parametrem, který je extrémně důležitý je hloubka sedáku. Pokud je židle na dítě moc hluboká, dochází k tlaku v oblasti lýtek, což není dobré pro zdraví, ale ani pro soustředění při práci. Posledním parametrem, který je rovněž velmi důležitý je správná podpora zad. Sedák má správně nastavený úhel a tvarování, takže zajistí oporu těla, přesně podle potřeb zdravého vývoje dítěte.

Židlím se říká rostoucí z toho důvodu, že všechny tyto parametry dokážou splnit pro děti v první třídě i pro téměř dospělé studenty. Jedním ze zástupců tohoto segmentu sezení je židle Fuxo o společnosti Alba. Hlavní předností této židle je její kvalita a jednoznačně skvělá cena. Pokud chcete pro Vaše dítě něco dobrého, tento typ židle je výborné řešení do pokojíku.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation