free web hit counter


Založení s.r.o. i se sídlem firmy

Jste podnikající osoba a nyní již uvažujete o založení s.r.o.? Máte mnoho dotazů k úkonům, které s tímto vznikají a nechcete věnovat čas studiu zákonů a legislativy? Chcete omezit rizika podnikání, ale zároveň se bojíte starostí, které se založením s.r.o., sídlem firmy a agendou vznikají? Máme pro vás ideální a jednoduché řešení a tou je společnost Profi-kancelář s.r.o., které vám se založením společnosti pomůže. S její pomocí zjistíte, že vše jde snadno, rychle a kvalitně.

Založení s.r.o. je velmi snadné a také rychlé

K založení s.r.o. bude nutné zajistit z vaší strany plnou moc, díky které budeme moci vyřídit veškeré úkony za vás. Kromě osobní účasti při sepisování notářského zápisu není vaše přítomnost třeba. Proškolení odborníci se postarají o to, aby veškeré dokumenty a podklady k založení s.r.o. byly připraveny a podány v souladu s platnou legislativou. Nejen zřízení živnostenského listu a zápisu nové společnosti do obchodního rejstříku, ale také součástí služeb společnosti Profi-kancelář s.r.o. je přihlášení na finančním úřadu. Za jak dlouho můžete očekávat založení firmy a registraci na všech důležitých úřadech? Při hladkém průběhu trvá proces založení sro do 10 pracovních dní od sestavení notářského zápisu.

K založení s.r.o. navíc sídlo firmy

Nejen založení sro, ale společnost Profi-kancelář s.r.o. dále nabízí službu poskytnutí sídla firmy, tzv. virtuální kancelář. Je to elegantní a ideální řešení pro společnosti, které nepotřebují vlastní administrativní prostory a mohou je sdílet s dalšími firmami. Pokud využijete službu založení s.r.o. od nás, máte poskytnutí sídla se slevou.

Neváhejte využít služeb firmy Profi-kancelář s.r.o.!

Doporučujeme také přečíst článek, který najdete na webu ipodnikatel.cz pod názvem Jak urychlit proces založení s.r.o. zde.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation