free web hit counter


Odborné poradenství k založení s.r.o.

Uvažujete o založení s.r.o.? Potřebujete s.r.o. rychle? Máte k založení s.r.o. otázky? Chcete omezit rizika podnikání OSVČ, ale bojíte se starostí se založením s.r.o., sídlem firmy a celkovou administrativní agendou? Pokud si vyberete profesionální společnost, která se v tomto oboru pohybuje zjistíte, že vše jde rychle a snadno.

Profesionál Profi-kancelář s.r.o.

založení s.r.o.

Díky společnosti Profi-kancelář s.r.o. ušetříte spoustu vlastního drahocenného času. Pod vedením zkušených pracovníků této společnosti dojde k realizaci všech potřebných úkonů v průběhu deseti dnů, kdy vám budou následně předány důležité listiny týkající se založení s.r.o.

Po udělení plné moci vám budou zajišťovány dokumenty a prováděny činnosti, které se týkají:

  • Notářského zápisu
  • Živnostenského oprávnění
  • Zapsání do obchodního rejstříku
  • Přihlášení na potřebných úřadech

Seznam náležitostí, který by při neznalosti dané oblasti mohl trvat podstatě déle a přinést také řadu nepříjemností a problémů. Toho se chce však každý podnikatel a živnostník bezpochyby vyvarovat, proto je lepší založení s.r.o. svěřit odpovědnějším a zkušenějším. Do deseti dnů se již můžete oddávat plnohodnotnému businessu s vaší nově založenou s.r.o.

Délka založení s.r.o.

Obavy nemusíte mít ani z délky založení s.r.o. Pakliže byste tento proces absolvovali svépomocí, je možné, že by byl průběh kompletního vyřizování náročný, zdlouhavý a z pohledu úřadů možná stále nedostatečný. Profi-kancelář s.r.o. je schopna se zhostit všech příslušných závazků v garantovaném období deseti dní.

Při využívání balíčku „založení s.r.o.“ můžete samozřejmě konzultovat jakékoliv požadavky a potřeby, jež v rámci tohoto úkonu máte. Díky odbornosti a individuálnímu přístupu, který společnost Profi-kancelář s.r.o. aplikuje na každého zákazníka, si přijde na své opravdu každý. Proč se tedy obávat své budoucí a nově vznikající společnosti, když je to tak snadné? Stačí se pouze obrátit na prověřené specialisty, kteří v tomto segmentu prací již značnou dobu, díky čemuž se pyšní nezaměnitelnými zkušenostmi.

Bližší informace o založení s.r.o. získáte na webu společnosti www.profi-kancelar.cz nebo na bezplatné zákaznické lince 800 880 110.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation