free web hit counter


Staňte se středem pozornosti

Věnujete se modelingu a rádi byste se co nejlépe v tomto světe prosadily. Pokud ano, navštivte stránky galerie-modelek.cz a nechte si poradit od odborníků. Modelingová agentura Public Revelation  se zabývá vyhledáváním modelek již 10 let.

Agentura Public Revelation zajišťuje manekýnky a manekýny, hostesky pro reklamní kampaně všeho druhu, herce, herečky moderátory, ale také vizážistky fotografy. Další službou, kterou agentura nabízí je organizace: castingů, konkurzů společenské a firemní večírky sportovní akce, organizace soutěží krásy a promotion prezentace firem catering školy pro modelky.

V dnešní době je velmi trendy přirozenost a přirozená krása. Trendy nutí hledat tváře běžného života, ženy a muže s přirozenou krásou. A každá obyčejná žena se může stát hvězdou jakékoliv kampaně. Z tohoto důvodu se stále častěji objevuje poptávka po mužích, ženách i dětech, které potkáváte na ulici. Tento trend vstupuje i do světa reklamy.

Neustále se snažíme pracovat na propagaci, aby naše stránky navštěvovaly, fotografové, castingové, komparsní agentury a mimo jiné i filmové produkce, které zde hledají vhodné typy do svých projektů. Můžete to být právě Vy, kdo už zítra bude osloven a bude Vám nabídnuta role ve filmu, nebo focení do reklamy.

Pokud chcete být tváří reklamy, nebo chcete najít tu Vaší hvězdu, podívejte se na stránky galerie-modelek.cz a vklouzněte do světa celebrit a hvězd.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation