free web hit counter


Založení s.r.o. se servisem virtuální kanceláře

Přemýšlíte a zvažujete jak založit s.r.o.? Chcete aby byl průběh celého procesu rychlý a snadný? Uvažujete také kde umístíte své sídlo firmy a chtěli by jste okusit virtuální kancelář? V případě, že si na založení s.r.o. netroufáte sami, budete potřebovat pomoc odborníků. V případě, že vás zajímají výše uvedené otázky, následující článek vám nabídne odpovědi.

Založení s.r.o. od profesionálů

Máte možnost využít podpůrný servis k založení s.r.o. od spolenčosti, která se touto problematikou zabývá a díky ní vám pouze stačí osobní účast při sepisování notářského zápisu. Po této schůzce se dále odborníci postarají o to, aby veškeré dokumenty a podklady k založení s.r.o. byly připraveny a podány v souladu s platnou legislativou České republiky. Profi-kancelář s.r.o. se postará o zřízení živnostenského listu a zápisu nové společnosti do obchodního rejstříku a také o přihlášení na finančním úřadu.

Rychlé založení s.r.o. do deseti dní

Jak je dlouhý proces založení s.r.o., včetně všech registrací na úřadech? Při využití prověřených služeb Profi-kanceláře trvá proces založení s.r.o. obvykle 10 pracovních dní od finalizace podkladů a sestavení zápisu u notáře.

Umístění svého sídla do virtuální kanceláře

Svoji firmu můžete umístit do virtuální kanceláře, díky které ušetříte za zbytečné výdaje, které souvisí s klasickým pravidelným měsíčním pronájmem kanceláře. Nemusíte totiž zbytečně platit například za asistentku a účetního. Virtuální kancelář vám zajistí vše potřebné a přesně v rozsahu, jaký potřebujete. Základní varianta virtuální kanceláře zahrnuje tyto služby: sídlo společnosti či kontaktní adresu, vlastní zákaznickou telefonní linku s obsluhou či přesměrovanou na váš telefon, neomezený příjem a přeposílání korespondence, zasedačku k jednání s klienty či úřady.

Konkrétní informace o založení s.r.o. do virtuální kanceláře získáte na webu společnosti www.profi-kancelar.cz nebo na bezplatné zákaznické lince 800 880 110.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation