free web hit counter


Sídlo nově založené s.r.o. umístěte do virtuální kanceláře

Už víte, co je to virtuální kancelář a chcete si ji zařídit? Pak pro vás máme dobrou zprávu, protože přes společnost Profi-kancelář s.r.o. můžete tohoto cíle dosáhnout už do deseti minut přímo na místě. Stačí si jen vybrat lokalitu v Praze 1, 2, 3, nebo 9 pro vaše nové a stálé sídlo firmy a některý z tarifů, který vám bude vyhovovat.

Je jedno, jestli už jste v byznysu dlouho nebo jestli vás teprve čeká například založení s.r.o., s Profi-kanceláří dosáhnete maximální flexibility a pružnosti nákladů i času a prostoru v každém ohledu. Platíte totiž jen za služby a prostory, které skutečně využíváte a jen tehdy, když je využíváte. Uskutečněte své sny o ideálním podnikání ještě dnes a neváhejte se poradit s našimi odborníky.

Přehled jednotlivých nabízených programů virtuální kanceláře

Hlavní programy služeb virtuální kanceláře:

  • MINI-SÍDLO (základní program)
  • PROFI-SÍDLO (standardní program virtuální kanceláře)
  • PROFI KANCELÁŘ (virtuální kancelář pro náročné klienty)
  • moje PROFI (vlastní konfigurace služeb)

Virtuální kancelář a virtuální sídlo jsou skutečné prostory. V případě, že budete potřebovat k jednání s klienty nebo kolegy kancelář, Profi-kancelář má na všech adresách v Praze plně vybaveny místnosti pro vaše schůzky. Zdarma je vám k dispozici zasedací místnost pro jednání s úřady. Jistě oceníte připojení k wi-fi, kopírku, tiskárnu, projektor a také občerstvení.

Bližší informace o konkrétních podmínkách virtuální kanceláře v Praze získáte na bezplatné zákaznické lince 800 880 110, nebo na webových stránkách www.profi-kancelar.cz.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation