free web hit counter


Výhody celulózové izolace CLIMATIZER PLUS

 

Celulózová foukaná izolace CLIMATIZER PLUS je velice kvalitní izolace, jejíž součinitel tepelné vodivosti je  λD = 0,038 W/m.K. Kromě zateplení vašeho domu nebo bytu také tato vláknitá izolace významně zlepšuje akustiku stavební konstrukce.

Málokdo možná ví, že foukaná izolace je velice oblíbená také v exotických zemích, jako je například Saudská Arábie nebo Austrálie. Celulózová izolace CLIMATIZER PLUS má totiž vysokou hodnotu měrné tepelné kapacity, což zajišťuje, aby se dům v letních měsících nepřehříval. Další výhodou těchto tzv. živých izolací je také fakt, že jejich buněčné struktury na sebe váží vlhkost a rozvádí ji. To znamená, že celulózová izolace připomíná něco jako piják, který dokáže ze zavlhlého zdiva vysát veškerou vlhkost. Vlhkost se neshlukuje, ale je rovnoměrně rozložena po celé izolaci.

Celulózová izolace CLIMATIZER PLUS je mimořádně odolná před tvorbou plísní, hub, hmyzem i hlodavci. Její reakce na oheň patří do třídy C. V případě, že je izolace aplikovaná do dutiny, je potom reakce na oheň zařazen do třídy B. Ceník foukané celulózové izolace CLIMATIZER PLUS naleznete na stránkách foukanaizolacebrno.cz


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation