free web hit counter


Zateplení fasády Climatizerem Plus

 

Díky tomu, že celulózová izolace při nástřiku vytváří nízký difuzní prostor, je její aplikace mimořádně vhodná tak do odvětrávaných zateplovacích systémů. Takovéto zpracování je možné tehdy pokud se přidá voda anebo speciální lepidlo určené k těmto účelům. V případě, že e použije lepidlo Karsil, významně se tak zvýší i protipožární vlastnosti izolace. Kromě suché metody zpracování je takovýto způsob aplikace ideální alternativou k deskovým materiálům.

Speciální nástřiky do konstrukcí domů je možné provádět až do tlouštěk 150 mm na stěnách. Využít je lze i při aplikování izolace na rámové konstrukce dřevodomů nebo také u vhodně navržených vnitřních příček, díky čemuž se výrazně zlepší akustické parametry.

Pro aplikace prováděné metodou nástřiku je základní aplikační stroj vybaven přídavným zařízením pro směšování aplikovaného materiálu s pojivy. Tyto způsoby provádění izolace jsou určeny zejména pro aplikace pod odvětrané fasádní systémy

Základní vrstva je tak hrubě nanesena na podklad, poté následuje srovnání speciálním válečkem a následně se provádí překrytí fasádním obkladem. Pokud je použit dvojitý nosný systém, lze operaci srovnání vynechat. Celulózovou izolaci CLIMATIZER PLUS, která je po nástřiku překrytá SLOVINYL SIDINGEM, který je použit jako finální fasádní obklad, je k vidění na celé řadě rodinných domů, průmyslových hal i sportovních objektů.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation