free web hit counter


AAA Kočárky – dvojnásobná radost z dětí

Shánět výbavu pro ty nejmenší je samo o sobě radost. Pokud navíc víte, že jste si pro nákup vybrali to správné místo, je radost o to větší. Společnost AAA Kočárky působí na našem trhu již 15 let a rozhodnete-li se zde nakupovat i vy, rychle poznáte, co to znamená vypracovat se ve skutečné profesionály ve svém oboru – špičkový servis, osobní přístup i vysoká odbornost zde nejsou nadstandard, ale samozřejmost. Ať již budete nakupovat v pražské kamenné prodejně nebo v prostředí e-shopu, jistě si z široké nabídky dětského zboží vyberete. A nejde zdaleka jen o kočárky – postýlky, autosedačky, židličky a mnoho dalších věcí, které oceníte vy i ti, pro které jsou určeny.

Kočárky Patron

Společnost nabízející kočárky Patron byla v Mělníku založena v roce 1999, o rok později uvedla na trh svojí první kolekci dětských kočárků a dnes již představuje Patron jejich největšího českého výrobce. Kolekce kočárků Patron nepředstavuje jen líbivý design ale také vysokou kvalitu plynoucí z používání kvalitních materiálů a technologií. Velký důraz je kladen na bezpečnost. Z nabídky kočárků Patron si díky širokým možnostem volby z několika druhů podvozků i nástaveb vybere každý rodič.

Kočárky Firkon

Polská rodinná firma Firkon nabízí dětské kočárky již téměř 20 let, od roku 1987. Za tu dobu se ve firmě velmi dobře naučili, co dělá kvalitní kočárek – moderní design, co nejkvalitnější materiály a zpracování, které kočárku zaručí dlouhou životnost. V podobě kočárku Firkon pak právě toto dostanete. Velké portfolio výrobků potom zajistí, že si z nabídky vyberete i vy, ať už je pro vás důležitý jakýkoliv parametr, od barvy po podvozek.

Kočárky Camarelo

Výběr kočárku je při narození děťátka jednou z nejdůležitějších věcí. V Polsku sídlící firma Camarelo je dobrou volbou pro všechny, kteří hledají kočárek s lehkou konstrukcí ale současně i s dostatečně prostornou korbou. Samozřejmostí je splnění všech příslušných evropských norem. Kočárky Camarelo jsou nabízeny v několika designových řadách, spojuje je však kvalitní zpracování a výborný poměr cena/výkon.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation