free web hit counter


Spolehlivá přeprava určená pro firmy

Každá firma potřebuje čas od času odeslat nějakou zásilku. Víte, na koho byste se měli v takovéto situaci obrátit? Přeprava zásilek je realizována mnoha společnostmi, ne každá Vám ale může poskytnout takové podmínky, jaké očekáváte. Je Vaší prioritou krátká doručovací doba, spolehlivost, zajištění bezpečné přepravy a hlavně také přijatelná cena, která nenaruší Váš firemní rozpočet? V tom případě Vás určitě mile překvapí nabídka služeb spediční společnosti Emons, jejíž specializací je nikoliv pouze vnitrostátní přeprava, ale také i ta mezinárodní.

Výhody, které Vás nadchnou

Poněvadž se jedná o skutečné odborníky v oblasti přepravy zásilek, tak se můžete těšit na hromadu výhod, díky kterým se budete k těmto službám vždycky rádi vracet, když to bude situace vyžadovat.

–         Rychlé doručení – Zásilka bude u svého adresáta během několika pracovních dní, v rámci mezinárodního transportu jsou doručovací doby delší, ale stále jsou velmi krátké a přijatelné

–         Atraktivní ceny – Ceny jsou v porovnání s kvalitou nabízených přepravních služeb na zajímavé úrovni

LKW-in-Fahrt-frontal-e1423477321935

–         Možnost posílat své balíky i expresně pro zajištění co nejkratší doručovací doby

–         Možnost volby z několika různých typů přepravy – letecká, námořní a kamionová přeprava

–         Vyzvednutí zásilek přímo ve Vaší firmě, bez nutnosti chodit na pobočku a cokoliv složitě zařizovat

Když hovoříme o vnitrostátní přepravě, tak zcela nejvyužívanější jsou právě kamiony. Prostřednictvím rozvinuté silniční sítě, po které se pohybují moderní a technicky způsobilé kamiony, se pohybují Vaše zásilky rychle a bezpečně ke svému cíli. Touto cestou můžete odesílat klasické balíky, kusové zásilky nebo třeba expresní balíky. Umožněná je jak částečná, tak i celovozová přeprava. Záleží tedy na požadavcích každého klienta zvlášť.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation