free web hit counter


Jedinečný rozjezd podnikání se založením s.r.o. a pořízením virtuálíní kanceláře

Hledáte lukrativní prostory pro vaši novou společnost, ale zároveň nechcete ztrácet čas zařizováním? Umístění sídla firmy je důležité nejen pro udržení renomé. Snadná dostupnost či možnost využití moderních zasedacích prostor pro obchodní jednání s vašimi klienty zvýší možnosti úspěchu. Do sídla firmy se rozhodně vyplatí investovat. V tomto článku se zaměříme na optimální řešení nejen pro rychle rostoucí a prosperující firmy či fyzické osoby. Můžete vystupovat profesionálně, využívat všech hlavních výhod kanceláře a srazit výdaje na minimum. Nevěříte?

Proč si založit virtuální kancelář v hlavním městě

Praha je město s nejvíce obyvateli v ČR, což mj. znamená, že jde o místo s nejvíce potencionálními klienty. Se sídlem společnosti v Praze získáte snazší import či export produktů, a to nejen díky napojení na letiště. Je mnoho firem, které mají sídlo v našem hlavním městě, z čehož vyplývá jedna podstatná věc – velmi nízké procento inspekce státních kontrolních orgánů. Velký počet firem v Praze souvisí i se získáním anonymity, kdy vám soused jen stěží bude závidět, neboť snadno zapadnete. Proto využijte nabídku umístění sídla firmy do virtuální kanceláře v Praze.

Jaké jsou možnosti, pokud si chcete s.r.o. založit?

Pokud chcete být vlastníkem s.r.o., máte tři možnosti:

  • založit s.r.o. sami
  • zakoupit tzv. ready-made společnost
  • nechat si založit s.r.o. na míru

Dle odborníků se většina klientů, kteří chtějí s.r.o., přiklání k třetí možnosti, tedy k využití služeb společností, kteří se zabývají založením s.r.o. na míru. Nejrychlejším řešením je zakoupení ready-made společnosti, ale je zde jedno úskalí. Jde již o společnost, která je zapsaná v obchodním rejstříku, má tedy vše potřebné, název, sídlo, identifikační číslo i základní kapitál. Taková společnost nevyvíjí žádnou činnost, protože byla zřízena za tímto účelem, nemusí ale splňovat specifické potřeby vašeho předmětu podnikání.

Pokud zvažujete založení nové s.r.o. nebo umístění sídla firmy do Prahy, neváhejte požádat o konzultaci odborníky ze společnosti Profi-kancelář s.r.o.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation