free web hit counter


Proleťte se nad krásami Česka

Chcete zkusit něco, co si opravdu užijete? A už jste někdy pilotovali letadlo? Vyhlídkový let s možností řízení vám to umožní a vy se tak na kratičkou chvíli stanete opravdovým pilotem. Kromě pocitu zodpovědnosti, který zažívají normální piloti, si také vychutnáte pohled na malebnou českou (nebo moravskou) krajinu. Pokud jste vášnivý cestovatel a myslíte si, že ji dokonale znáte, tak věřte, že z výšky vypadá daleko jinak, než když stojíte na její úrovni.

Je-libo Moravu nebo Čechy?

Proletět se můžete opravdu nad celou Českou republikou, Moravu ani Slezsko nevyjímaje. Program vyhlídkových letů je velmi jednoduchý. Na vámi vybraném vzletovém místě, který je po celé zemi více než deset, si sednete do připraveného letadla či vrtulníku a užijete si výhledy, které ze země nezažijete. Louky, lesy, pohoří i města nebo jednotlivé památky budou z ptačí perspektivy vypadat zcela jinak, než je znáte z běžného pohledu.

Vyhlídkový let nad Prahou vám umožní vidět matičku všech našich měst z výšky 300 metrů. Budete si připadat, jako byste ji měli na dlani. Z hlavního města můžete zamířit i do nejbližšího okolí a ze vzduchu prozkoumat památky jako Karlštejn nebo Říp. Pokud vás oslovuje spíše východní část naší republiky, vyhlídkové lety Brno nebo Ostrava vám přinesou unikátní výhledy na Brněnskou přehradu, Pálavu, propast Macochu či pohoří Beskydy. Tedy na ukázku toho nejlepšího, co česká příroda nabízí.

Létáme za svitu slunce i měsíce

Důležité je také si naplánovat, kdy chcete svůj vyhlídkový let uskutečnit. Je jasné, že počasí je nevyzpytatelné a s vašimi plány může rychle zatočit, ale přeci jenom je rozdíl, chcete-li vidět krásy českých měst, luk a hájů za plného slunečního svitu nebo preferujete noční let. Při si sice vše pod sebou tak detailně neprohlédnete, ale atmosféra, kterou nasvícená města a jednotlivé stavby vyzařují, vás okouzlí.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation