free web hit counter


Podnikejte ihned s nově založenou společností

I v dnešní době, kdy je všude dostatek volných pracovních míst, mnoho lidí přemýšlí o založení vlastní firmy. Jenže když zjistí, že musí navštívit mnoho úřadů, kde jedna schůzka nikdy nestačí, doložit někdy i spousty různých typů potvrzení, žádostí a jiných dokumentů, tak si své počáteční rozhodnutí rychle rozmyslí. A co kdyby vám někdo se založením s.r.o. pomohl a vy jste místo času v institucích věnovali čas svému podnikání?

Profesionální poradenství k založení firmy

Pokud se přece jen rozhodnete sami založit s.r.o., určitě je dobré nechat si poradit od specialistů firmy Profi-kancelář, kteří vám poradí jakým nejlepším způsobem založit společnost, co vše vás může při procesu potkat a z jakých konkrétních kroků se založení skládá.

Společnost s kompletním servisem

Pokud se ovšem rozhodnete ponechat založení firmy na společnosti Profi-kancelář, čeká vás kompletní servis od prvotního kontaktu až po samotné založení společnosti. Po detailní konzultaci je notářsky ověřená plná moc vše, co společnost k založení potřebuje.

Rychle nebo zdarma

Pokud se jedná o rychlost zpracování, Profi-kancelář je opravdový specialista v oboru. Do dvou týdnu za vás připraví veškeré potřebné dokumenty a náležitosti potřebné k založení s.r.o. Při plynulém procesu můžete být za 10 dnů majitelem nové firmy. Firma dále nabízí garanci plynulosti a bezproblémového zápisu. V případě, že se tak nestane, společnost vám poskytne na své služby slevu až do výše 100 %, což vyplývá i z hesla společnosti „rychle nebo zdarma“.

Sídlo firmy k nově založení firmě

Samozřejmě je nutné, aby společnost měla i své sídlo. To vám zajistí také Profi-kancelář a sídlo firmy bude přímo u nich v Praze. Mít sídlo v Praze nejen dobře vypadá, ale budete i minimalizovat rizika, krom toho pražské úřady jsou profesionálnější a jejich návštěva je méně častá. Zákazníci mohou do sídla firmy kdykoliv přijít, vždy se jim bude někdo věnovat, dokonce je možné zajistit v dohodnutý čas zasedačku s obsluhou. A co budete dělat vy? Vy se budete věnovat budování firmy a tvorbě zisku.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation