free web hit counter


Význam konverzační podpory – Forrester 2021

Na webu Asociace za lepší ICT řešení se můžete dočíst mnoho zajímavých informací z oblastí ERP, CRM, datových center a v neposlední řadě i nových zajímavých technologií, včetně různých studií. Dnes pro vás máme tip na jednu velmi zajímavou studii, kterou na webu najdete pod názvem “Význam konverzační podpory – Forrester 2021“.

Co je Studie Forrester Consulting?

V první části článku se dozvíte, že studie zadaná společnosti Forrester Consulting, odhaluje, jak konverzační služby podporují udržení zákazníků a obchodní růst globálních společností. Forrester provedl průzkum mezi 523 globálními pracovníky s rozhodovací pravomocí v oblasti zákaznické podpory (vedoucími pracovníky, viceprezidenty, řediteli a manažery) v Evropě a Spojených státech, aby se zjistilo více o změnách, které zaznamenali v uplynulém roce, a o tom, jak pomocí chatu zákaznické podpory připravují svou strategii zákaznické podpory na budoucnost.

Hlavní zjištění Studie Forrester Consulting:

  • Podpora založená na chatovacích programech je nyní druhým nejpoužívanějším kanálem podpory.
  • 58 % respondentů je přesvědčeno, že zákazníci dávají přednost komunikaci pomocí chatovacích programů.
  • 71 % respondentů věří, že rozšiřování konverzační podpory jim umožní zůstat konkurenceschopnými, nebo se dokonce stát lídrem v oboru.

Závěrečná část studie

Poslední část studie rozebírá otázku “Proč investovat do konverzační podpory?” a to v duchu tří bodů – 1. Zákazníci chtějí podporu přes chatovací kanály, 2. Obsluha zákazníků nemá k dispozici potřebné technologie a 3. Konverzační podpora není cíl do budoucna, ale rozhoduje o vašem podnikání. Celá studie Forrester Consulting je k dispozici zde.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation