free web hit counter
bezovy sirup

Před heřmánkem smekni, před bezem klekni

Mají vaše malá roztomilá dítka rády sladké nápoje? A vy jim je nechcete dopřát s ohledem na jejich zdraví a zdravé zoubky? Pak jste starostlivá maminka a činíte dobře. Ale na druhou stranu dobrá a zdravá sladkost k malým dětem prostě patří a není dobré děti vychovávat v naprosto sterilním prostředí a bez pocitu sladkého potěšení v ústech. Můžete najít i mnoho zdravějších sladkých alternativ. Nemusíte hned kupovat dětem kolové nápoje a už vůbec ne pro starší děti „energeťáky“. Bohužel je mají už i školní děti v oblibě a jsou k dostání ve školních automatech. Apelujeme na rodiče, aby na své děti působili a i na ředitele škol, kteří ještě nepřišli na to, že energetické nápoje pro dítě v růstu mohou být škodlivé. Krom toho, že působí na organismus doslova jako bomba – nastartuje tělo okamžitě, ale stejně tak i podobnou rychlostí toto nabuzení klesá a dětské orgány ve vývinu dostávají zabrat.

Namíchejte svým ratolestem za odměnu nápoj například z bezového sirupu z Jižní Moravy.

Černý bez je keř, který roste v našich podmínkách a nachytává do svých bezových květů spoustu zdravého sluníčka. Z květů se následně vyrábí bezový sirup, který nádherně voní a je v něm díky šetrnému zpracování zachováno spousty přirozených vitamínů, živých enzymů a nezbytných a potřebných antioxidantů.

Sirup se totiž vyrábí tak, že se rozkvetlé květy opatrně sklidí, aby v nich zůstal i pyl a kvítka se macerují ve vodní lázni, do které se už jen přidá kvalitní hnědý třtinový cukr. A protože je sirup připravovaný za studena, jsou všechny živiny zachovány a má proto výtečné účinky i léčivé. Takže ho můžete používat ředěný pramenitou vodou v parném létě, kdy vás ochladí, ale také pomáhá v chřipkovém období při nachlazení a dokonce i pomáhá podporovat naši imunitu i imunitu našich dětí. Po otevření ho určitě opět vraťte do chladničky, kde bude čekat na další použití.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation